Talentplatvorm biedt aanvullende diensten aan werknemers en werkgevers.

Technische werving en selectie en vacatures in de techniek

Heb je interesse voor interim-recruitment (bemiddeling van technische zzp’ers en tijdelijke technici of interim managers in de techniek), strategisch advies, testen en assessments en/of trainingen? Talentplatvorm is als techniekplatform meer dan alleen een werving- en selectiebureau.

Interim-recruitment

Bij het bemiddelen van zzp’ers gelooft Talentplatvorm in ondernemende technici en leidinggevenden. Wij richten ons op specialisten die jarenlange ervaring hebben in de techniek en het management.

Talentplatvorm gelooft in samen leven, samen delen 

  • Een éénmalige vastgestelde bemiddelings-fee voor een nieuwe opdracht (ongeacht de duur van het traject). De opdrachtgever betaalt ons vooraf een eenmalige fee voor het vinden van een – bijvoorbeeld – technisch zzp’er en zijn te verrichten werkzaamheden.
  • De zzp’er betaalt ons voor de bemiddeling éénmalig een fixedfee voor een mooie nieuwe opdracht.

Talentplatvorm werkt niet met dure inleen- en doorleencontructies waarbij de zzp’er wordt uitgemolken en de opdrachtgever de hoofdprijs betaald vanwege hoge marges.

Als wij een mooie opdracht hebben gevonden voor de zzp’er en daardoor tijdelijk de juiste specialist hebben kunnen plaatsen bij een technische opdrachtgever, dan profiteren hiervan beide partijen.

We vragen daarom ook van ieder éénmalig een fixedfee. Uit onderzoek is gebleken dat in 63% van alle ZZP bemiddelingen er meer dan € 10,- marge per uur gehanteerd wordt. Tel uit je winst bij Talentplatvorm ! Wel zo eerlijk en transparant.

“Eén aanspreekpunt voor trainingen, adviezen, testen, bemiddeling van zzp’ers en werving en selectie van technisch en leidinggevend talent.”

Voor meer beleving verwijs ik je o.a. naar “ik zoek werk”. We zijn benieuwd naar je.