Zoek je werk in de techniek of ben je toe aan een nieuwe technische baan?

werving en selectieTalentplatvorm kent de arbeidsmarkt in Noord-Nederland als geen ander. Wij brengen jou in contact met de interessantste technische vacatures in o.a. Friesland. Zo kun jij je talenten ontplooien binnen de mooiste bedrijven in de techniek. Meld je bij ons aan en stuur je cv, dan verbinden wij jou met de meest uitdagende functies op hbo-niveau in de techniek.

Wij helpen je met het vinden van mooie kansen en adviseren je vooraf over de interne bedrijfscultuur bij je mogelijke toekomstige werkgever. Een periode proefdraaien is geen probleem. Tenslotte kunnen wij je laten groeien door het volgen van trainingen. Talentplatvorm heeft korte lijnen met opdrachtgevers om samen met hen te sparren over nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We geloven in kennisdeling en in goede samenwerking tussen opdrachtgever en talent. Bekijk de uitdagende functies!

Het beste advies over vacatures in de techniek

Loopbanen lopen soms heel anders dan voorzien. Soms ga je na je opleiding hts- werktuigbouw of hts-elektrotechniek iets heel anders doen dan je gedacht had, omdat je de balans tussen privé en werk belangrijk vindt. Talentplatvorm laat je niet los, ook al hebben wij de juiste passende baan op bijvoorbeeld het gebied van hts- besturingstechniek of industriële automatisering gevonden. Wij coachen en trainen jou indien gewenst voor, tijdens of na de plaatsing bij jouw nieuwe werkgever en geven inzicht in en richting aan je loopbaan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw carrière.

“Discreet een oriënterend gesprek aangaan voor een nieuwe carrière-stap op onze eigen locatie”

Vind je technische uitdaging

Je zoekt een technische functie die bijvoorbeeld aansluit bij je opleiding hts-mechatronica. Talentplatvorm vindt nieuwe uitdagingen in de technische sector in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. Daardoor kennen we technische bedrijven van binnen en buiten, zodat wij je goed kunnen adviseren waar je het beste wel en niet kunt solliciteren, bijvoorbeeld op een vacature van projectleider in Friesland.

Zoek je technisch werk?

Meld je dan aan bij Talentplatvorm!

Wij nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zoek je technisch werk? Talentplatvorm helpt je aan een nieuwe baan in de techniek.

  • Wij helpen je vinden van interessante technische banen in Noord-Nederland rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever of op projectbasis;
  • Wij helpen exclusief voor jou met het vinden van een fantastische uitdaging, door transparante afspraken en een goede vertrouwensband met onze opdrachtgever en met jou. Daardoor heb je geen concurrentie van andere werving- en selectiebureaus of technische detacheringsbureaus.
  • Bij ons vind je uitdagende vacatures in de techniek die concreet en vacant zijn, zodat je niet voor niets met ons in gesprek gaat. Deze vacatures zijn gericht op onder andere het vakgebied werktuigbouw en elektrotechniek.
  • Als technisch werving- en selectiebureau geven wij je vooraf inside-informatie over de interne bedrijfscultuur die heerst bij je toekomstige werkgever in de techniek. Zo weet je altijd vooraf waar je op solliciteert;
  • We geven sollicitatietips, adviseren je over het salaris en ondersteunen je bij de contractonderhandeling.
  • Talentplatvorm geeft je altijd en tijdig een inhoudelijke terugkoppeling op je sollicitaties, vragen en sollicitatieprocedure.
  • Je hebt één vertrouwd contactpersoon om jouw talenten te ontdekken en jouw passie naar boven te halen;
  • Je mag kosteloos en vrijblijvend een periode proefdraaien om de bedrijfscultuur te proeven;
  • Mogelijkheden tot het volgen van diverse trainingen

Kies je voor een carrière in de techniek? Talentplatvorm is het technische werving- en selectiebureau voor jou.

Ben je benieuwd naar technische vacatures in Friesland en omstreken? Kijk dan direct naar onze vacatures voor technici en leidinggevenden!