Heb je technische vacatures en lukt het maar niet om het talent te vinden dat bij je past?

technische vacature
Talentplatvorm vindt en verbindt de meest ondernemende technici en leidinggevenden met jouw technische vacature of interim opdracht. Bij ons neem je een werknemer rechtstreeks aan tegen transparante tarieven via onze pakketten.

Zo ontzorgen wij onze opdrachtgevers in de techniek door middel van technische werving en selectie, executive search, headhunting en interim recruitment.

Werknemers vinden bij een tekort aan technisch personeel

Zoek je technisch talent in Friesland? Talentplatvorm verbindt de interessantste technische vacatures in Friesland en de rest van Noord-Nederland met de meest gemotiveerde technici en leidinggevenden.

  • We zijn het enige en beste werving- en selectiebureau in Noord-Nederland voor het vinden van hoogopgeleide technisch specialisten, dat transparante vaste prijzen hanteert in pakketvorm.
  • Je bepaalt vooraf wat je aan Talentplatvorm betaalt en wat je hiervoor krijgt via onze vaste pakketten. Bij rekrutering betaal je bij ons geen hoge tarieven of fee achteraf aan de hand van een jaarsalaris. Wij vinden dat salaris niets hoeft te zeggen over de kwaliteit van goed technisch personeel.
  • Onze executive search is meer dan alleen het vinden en bemiddelen van talentvolle technici en projectleiders in Friesland. Wij testen ook technisch talent. Wij hebben uit honderden verschillende (psychologische) tests voor jou de beste geselecteerd. Daarnaast kun je via onze pakketten training-on-the-job of een taaltraining voor technici afnemen.

Vraag naar de mogelijkheden.

“Het beste technische talent rechtstreeks aannemen voor een vaste prijs”

Meer dan vinden & verbinden van de beste hts-technici in Friesland

Talentplatvorm gaat als recruiter verder dan alleen het plaatsen van talent. Om de verbinding zowel voor werknemer als werkgever succesvol te laten verlopen bieden we aanvullende diensten. Talentplatvorm kent de talenten persoonlijk, is voortdurend met hen in contact, begeleidt en traint hen indien wenselijk en weet hen te binden met jou als opdrachtgever. We weten wat bij hen past. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook qua persoonlijkheid en doorgroeiwensen. Alleen met plezier en passie heb je het vermogen te excelleren.

Waarom kies je als arbeidsmarktspecialist voor Talentplatvorm?

Je kiest voor Talentplatvorm als werving- en selectiebureau in de techniek omdat we ons onderscheiden.

  • Transparante prijzen en pakketten; geen onaangename hoge fee’s achteraf met percentages van een jaarsalaris. Bij ons bepaal je vooraf zelf wat je betaalt en krijgt. Uniek in deze branche!
  • Vertrouwen; Wij zijn specialist in het werven en selecteren van ervaren technisch talent.  Wij spreken geen mensen van jobboards, maar latent oriënterend talent dat een ander niet kent.  Als opdrachtgever weet je zeker dat je in de juiste vijver vist;
  • Track & trace-systeem; unieke wijze om de beste talentpool te creëren met ambitieuze en ondernemende mensen die beschikken over talent, drive en lef en uitblinken in hun vakgebied en zo het verschil maken binnen een organisatie.
  • Heldere focus; enerzijds gericht op technisch en leidinggevend talent op hbo-niveau en anderzijds op bedrijven in de techniek in Noord-Nederland.

Zoek je technisch talent in Friesland of de rest van Noord-Nederland? Talentplatvorm kent de meest ambitieuze werknemers op zoek naar een carrière in de techniek.