GRATIS Workshop Techniek voor niet-technici ! VOLGEBOEKT

Talentplatvorm zoekt proefpersonen die gratis willen deelnemen aan een try-out voor een workshop “Techniek voor niet-technici” op dinsdag 30 mei a.s. van 13.00 – 17.00 uur. Het betreft met name besturingstechniek en robotica. Deelname is volledig gratis en alleen geldig na inschrijving en bevestiging. Inmiddels VOLGEBOEKT.  

Al meer dan 13 jaar ben ik werkzaam als technisch recruiter binnen hogere techniek en management. De laatste  3 jaar als zelfstandig ondernemer onder de naam Talentplatvorm.

In deze periode heb ik vele technisch specialisten mogen plaatsen binnen o.a. de automatisering van handlingprocessen. Van food tot fijne- en zware machinebouw. Na plaatsing van het technische talent bleek, dat lang niet alle betrokkenen binnen het bedrijf de technische materie van besturingstechniek en robotica konden volgen.

Er ontstaat behoefte aan technische basiskennis vanuit mensen die niet in een technische functie werkzaam zijn, maar er wel geregeld mee te maken hebben. Denk o.a. aan HRM, Management en Directie . Ze hebben interesse in de basis van deze achterliggende techniek zodat ze nog beter kunnen communiceren met hun gesprekspartners.

In aansluiting op deze vraag organiseer ik de workshop Techniek voor niet technici ! Basiskennis vergaren over actuele en gangbare technische methodes zonder technisch abracadabra. High-tech in Jip en Janneke taal! Mocht je vervolgens de smaak te pakken hebben dan kun je op een ander moment ook aanschuiven voor een training PLC , servotechniek, robotica en mechatronica.  Alles gebaseerd  op kennis rechtstreeks uit de praktijk. Meer informatie !

Aan gezien het een geheel nieuwe workshop is, organiseer ik een try-out. Hiervoor ben ik op zoek naar enkele proefpersonen met interesse in techniek. Het gaat dan met name om besturingstechniek en robotica. Deelname  is volledig gratis.

  • Je bent werkzaam binnen een technisch bedrijf en zijdelings betrokken bij de technische inhoud
  • Je hebt interesse en belangstelling voor techniek
  • Bereidheid na afloop mee te werken aan een evaluatie.
  • Totaal 8 deelnemers waarvan max. 2 deelnemers per bedrijf.

De workshop duurt ca. 3 uur (13.00 – 16.00) + de evaluatie van ca. 1 uur. Deze vindt plaats op dinsdagmiddag 30 mei 2017 op de Berglaan 4-6-8 (voormalige pand Frieslandbank) in Drachten.

Hoe nu verder? Heel simpel. Je schrijft je in voor de workshop techniek voor niet technici. Deelname is volledig gratis en alleen geldig na inschrijving en bevestiging. Inmiddels VOLGEBOEKT.  

Extra informatie omtrent de training via Training Techniek voor niet technici