Wordt 2018 jouw jaar van verandering?

De Feestdagen staan weer voor de deur. Een mooie periode om met vrienden en familie door te brengen. Tegelijk is dit een moment van rust en bezinning om een stapje terug te doen en te reflecteren. Inzicht vergaren: “waar haal ik mijn energie uit? Waar liggen mijn kwaliteiten? Hoe voel ik mij en wat wil ik nou écht?” Buiten de druk en verwachting van anderen om. Wordt 2018 jouw jaar van verandering?  

Periode van bezinning
Als technisch recruiter spreek ik ruim 13 jaar dagelijks hoogopgeleide technici & leidinggevenden met een opleiding HTS Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische bedrijfskunde of Chemische Technologie. De meesten die ik spreek hebben een vaste baan en zijn latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek binnen Noord-Nederland. Ze zitten niet meer helemaal op hun plek binnen hun huidige organisatie. Veel voorkomende vragen daarbij zijn: “Krijg ik energie van mijn werkzaamheden of kies ik meer voor zekerheid en de daarbij behorende frustraties?” Het is daarnaast voor jou belangrijk dat je vooraf weet waar je solliciteert, voordat je jouw vaste baan opzegt. Hoe gaan mensen achter de schermen met elkaar om. Zaken die je vooraf aan de buitenkant niet ziet. “Solliciteer daarom eerst op een bedrijfscultuur en pas dan op een vacature”. Neem de komende kerstperiode de tijd om na te gaan waar je nu écht gelukkig van wordt. Ik kan je hier vervolgens verder mee helpen met mooie en eerlijke gesprekken.

Gericht en discreet op zoek voor jou
Je hoeft niet specifiek te reageren op een vacature. Talentplatvorm gaat veel verder dan alleen werving & selectie waar we een specifieke kandidaat zoeken voor een exclusieve vacature.  Middels  Executive search gaan wij gericht en discreet met jou in gesprek. “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik”.  Vervolgens zoeken wij een passende uitdaging waar jij écht weer enthousiast van wordt.

Namens het team van Talentplatvorm wens ik jou
“Fijne Feestdagen en een Inspirerend, gezond en
(ge)zinvol 2018!”

 David Toering

 

Maandag 8 januari 2018 gaan wij weer met jou in gesprek!