Vacature-alert

Krijg elk kwartaal inzicht in nieuwe technische en leidinggevende functies (vacatures)!

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van exclusieve vacatures in de techniek? Meldt je dan aan voor onze succesvolle Vacature-alert! Deze vacatures worden vrijblijvend met je gedeeld, zodat je volledig wordt ontzorgd in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

  • Je ontvangt elk kwartaal onze Vacature-Alert
  • Je krijgt Inzicht in exclusieve vacatures
  • Je ontvangt 2x per jaar onze waardevolle nieuwsbrief

Schrijf je direct in voor onze Vacature-Alert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meerwaarde voor jou als werknemer!

Wat biedt de vacature-alert jou als werknemer

Door middel van onze vacature-alert krijg je periodiek inzicht in de vacatures die wij in onze portefeuille hebben. Hiermee krijg je voorkennis van welke nieuwe technische en leidinggevende uitdagingen er voor jou zijn op de Noordelijke arbeidsmarkt.

Verder krijg je inzage in hoe Talentplatvorm vooraf de bedrijfsculturen screent en jou als technisch talent verder helpt naar de volgende stap in je carrière!

Wij roepen al sinds 2003, ruim 15 jaar: “Reageer eerst op een bedrijfscultuur en pas dan op een vacature”. Bovendien heeft 100% van onze geplaatste kandidaten direct of na een jaar een vaste baan rechtstreeks bij onze opdrachtgever.

Waarom kiezen voor Talentplatvorm

Krijg voorkennis van bedrijfsculturen. Zorg dat je vooraf weet waar je mee bezig bent. Past de bedrijfscultuur wel bij jou voordat je reageert op een vacature? Dit hebben wij al voor je uitgezocht en geeft jou meer garantie voor de juiste nieuwe stap.
Jij als mens staat centraler dan de vacature. Bij ons geen intake en sollicitatiegesprek, maar een Carriere-Adviesgesprek en latent oriënterend kennismaken. Hierin bespreken we wie je bent, wat je kan en wat je ècht wilt. Down to earth! Vervolgens kijken we welke nieuwe uitdaging hierbij past.
Krijg gerichte aandacht, meer kans en zekerheid door exclusiviteit. Er is sprake van 100% wederzijds commitment richting alle partijen. Bedrijven vragen expliciet Talentplatvorm om ze te helpen met het vinden & verbinden van het passende talent. Dit geeft ons de tijd om met alle aandacht, gericht met jou in gesprek te gaan. Andere intermediairs zijn niet met dezelfde vacatures bezig. Daarom geen snelle gesprekjes om vervolgens z.s.m. jouw cv neer te leggen bij een bedrijf omdat anders misschien een andere intermediair eerder is. Zo spelen wij niet met mensen.
Weet vooraf op welke (latente) vacature je reageert. Niets zo vervelend dan dat je vooraf helemaal niet weet bij welk bedrijf een bepaalde vacature speelt. Je hebt een vaste baan en hebt eindelijk de stap gezet om je elders te oriënteren. Bij ons krijg je eerlijkheid en transparantie.
Altijd direct en rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever (Geen detachering). Wij geloven in vinden & rechtstreeks verbinden met onze technische opdrachtgevers. Je wordt als volwaardige collega gezien die niet op flexibele wijze snel weer kan vertrekken. Bovendien kun je vaker en sneller doorgroeien in wat je ècht wilt en ambieert.
Bepaal vrijblijvend en discreet je marktwaarde via onze Talentalert. Door omgekeerde werving & selectie verbinden wij latent oriënterende op de arbeidsmarkt met latente vacature. Via onze talentalert krijg je vrijblijvend en discreet een podium om je marktwaarde te bepalen. Elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur, tijdens het luchtalarm, worden bedrijfscontacten automatisch geattendeerd op interessante talenprofielen. Zo ontstaan nieuwe latente vacatures die zonder het getoonde talentprofiel (nog) niet waren ontstaan.

Heb je een vraag of ben je opzoek naar een specifiek uitdaging?

Als technische recruiter en oprichter van Talentplatvorm, kom ik graag met je in gesprek om jouw ideale baan te bespreken. Niet in een openbare horecagelegenheid waar allerlei andere mensen lopen, maar op ons eigen kantoor in Drachten waar we discreet en vertrouwelijk kunnen praten. Talentplatvorm vindt & verbindt je vervolgens aan een uitdaging en bedrijfscultuur die bij jou past.

David Toering
Vriendelijke groet,
David Toering