Talentplatvorm is jarig en trakteert

Gefeliciteerd ! Talentplatvorm is 1 jaar geworden en dat ga ik vieren door aankomende vrijdag 3 juli een week te kamperen met mijn vrouw en zoontje van 4 jaar. Maandag 13 juli a.s. ben ik er weer voor je. “En ik dan?”, zul je misschien denken.

Wij kennen elkaar en daarom vier ik de verjaardag van Talentplatvorm ook met jou. Bij een feestje hoort ook een traktatie. Wat krijg je van mij?

Technici & leidinggevenden

Iedereen is in principe een talent. Maar nog niet iedereen heeft zijn of haar talent ontdekt. De meeste mensen zijn wel ergens goed in. Sommige mensen zijn ergens extreem goed in.

Wat is je cadeau?

Ik help jou, als techneut of technisch leidinggevende, op weg naar een mooie nieuwe carrierrestap. Tijdens ons gesprek help ik jou in grote lijnen om je talenten te ontdekken en je ambitie en passie naar boven te halen. De uitwerking en uitvoering doe jezelf. Dit zal resulteren in plezier in je werk, denken en handelen buiten de gebaande paden en uiteindelijk leiden tot een hoger energie level zodat je tijdens je privé uren leuke dingen kan blijven doen.

Werkgever in de techniek !

Wat is je cadeau?

Ik ga met jouw, als werkgever in de techniek, in gesprek. Veel bedrijven zijn de laatste jaren (te) snel gegroeid, maar de bedrijfscultuur (de mens en zijn omgeving) is niet mee gegroeid met als gevolg ongemotiveerd personeel. Tegelijk kun je gemaakte afspraken en targets niet waarmaken en halen.

Mijn motto is: “Continuïteit gaat boven groei !”. Groei zal lang niet altijd tot continuïteit en stabiliteit leiden. Andersom zorgt continuïteit en stabiliteit vaak wel voor groei doordat het personeel gemotiveerd blijft en dit zal resulteren in betere resultaten voor jouw bedrijf.

Via een quickscan gaan jij en ik discreet en vertrouwelijk met elkaar in gesprek op ons kantoor in Drachten. We bespreken waar je sterke punten liggen en wat je knelpunten zijn binnen de organisatie. We kijken ook naar de organogram van je bedrijf en in hoeverre je missie en visie met volle overtuiging en tevredenheid breed wordt uitgedragen door jou en je personeel. Het uiteindelijk doel is dat je beter inzicht krijgt HOE je handelt in plaats van WAT voor concrete activiteiten je verricht. Deze bewustwording zal zorgen voor meer intrinsieke motivatie binnen je bedrijfscultuur en uiteindelijk leiden tot betere bedrijfsresultaten.