Talentalert

Krijg elke maand inzicht in exclusieve (latente) technische talenten!

Wil jij op de hoogte worden gebracht van exclusieve hoogopgeleide technische talenten? Meldt je dan aan voor onze succesvolle Talentalert! Meer dan 700 ondernemers gingen je voor. Onze ervaren technici en leidinggevenden worden gratis en vrijblijvend met jou gedeeld zodat je volledig wordt ontzorgd in je zoektocht.

  • Je otvangt elke maand onze Talentalert
  • Je krijgt Inzicht in exclusieve technische talenten
  • Je ontvangt 2x per jaar onze waardevolle nieuwsbrief

Profiteer nu, schrijf je direct in voor onze Talentalert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meerwaarde voor jou als werkgever!

Wat biedt onze Talentalert jou als werkgever

De talentalert is een online podium waarop talenten zich online kunnen profileren en jij als eerste in contact komt met dat ene schaarse technische talent dat een ander (nog) niet kent !Deze talenten binnen techniek en management hebben vaak een vaste baan en weinig tijd en zin om zich breed te melden voor een mogelijke nieuwe uitdaging. Één partij die de technische markt al sinds 2003 kent, is voor hun voldoende.

Ze krijgen van ons vooraf advies over interne bedrijfsculturen binnen Noord-Nederland voordat ze een vervolgstap zetten. Wij zijn tegelijk ambassadeur van technische werkgevers.

Onze latent oriënterende technici zijn niet bekend bij andere intermediairs of carriersites zodat bedrijven ze ook niet krijgen aangeboden door derden. Er ontstaat voor ons ook steeds vaker een exclusieve opdracht om te gaan Hunten. Dit wederzijdse commitment van zowel het technische talent als de opdrachtgever in de techniek, resulteert voor jou in kwalitatieve dienstverlening. Inmiddels ontvangen 700 technische contacten van bedrijven in de techniek onze talentalert.

Waarom kiezen voor Talentplatvorm

Ervaring sinds 2003 in het vinden, volgen, motiveren, verbinden en binden van hoog opgeleid ervaren technisch talent. Jij wordt volledig ontzorgd in je zoektocht en krijgt één vertrouwd aanspreekpunt die de technisch talenten spreekt en ook specialistische vacatures invult.
Talentalert; elke 1e maandag van de maand (tijdens luchtalarm) lanceren we een online podium met de vijf beste ondernemende technici en leidinggevenden. Zij komen anoniem in het vizier bij 700 bedrijfscontacten. Deze contacten krijgen voorkennis in onze schaarse werkzoekende talenten.
Specialist in Techniek met o.a. achtergrond HBO Technische Bedrijfskunde, Maritieme techniek, Procestechniek. Van (lead)Engineer, Projectleider tot Technisch Directeur en Technisch inkoper, Technisch verkoper. Put ook uit onze pool van 500 toptalenten.
Rechtstreeks aannemen of ZZP-bemiddeling van ons (latent) oriënterend talent dat een ander (nog) niet kent! Ervaren technisch specialisten en managers in Noord-Nederland via werving & selectie, Executive Search en Headhunting.

David Toering

Heb je een vraag of ben je opzoek naar een specifiek talent?

Als oprichter van Talentplatvorm en de Talentalert, kom ik graag met je in gesprek om jouw ideale talentprofiel te bespreken. Dit kan bij jou of op ons kantoor waar we discreet en vertrouwelijk kunnen overleggen. Talentplatvorm vindt & verbindt vervolgens het beste talent dat ècht bij jou past.

Vriendelijke groet,
David Toering