Technisch Tactisch & Strategisch Inkoper Werktuigbouw

Resumenr: 1541-K14
Woonplaats: Regio Leeuwarden
Geslacht: man
Leeftijd: 39

Omschrijving kandidaat

Deze analytisch en commerciële techneut is gestart als autocad tekenaar en werkvoorbereider om vervolgens door te groeien tot projectmanager. De laatste 4 jaar is hij werkzaam als technisch inkoper en verzorgt hij het complete inkooptraject. Zijn activiteiten zijn het mede opstellen van specificaties, leveranciers selecteren & beoordelen, offertes aanvragen, inkoopopdrachten plaatsen, casseren & reclameren van leveringen en factuurcontrole. Komende zomer rond hij zijn Nevi 2 af. Dit talent zoekt een functie als tactisch strategisch inkoper binnen een technisch bedrijf.

Taken

Als Projectmanager (Werkvoorbereiding, planning, projectinkopen, begeleiden van orders in de productie, realiseren van kwaliteitsinspecties en budgetbewaking & nacalculatie). Als Inkoper mede opstellen van de technische specificaties waarvan ingekochte producten en materialen moeten voldoen, offertes aanvragen, casseren en reclameren van leveringen.

Verantwoordelijkheden

Begeleiding van de verkochte orders vanaf verkoop tot aflevering, selecteren en beoordelen van leveranciers in binnen- en buitenland, inkoopdrachten plaatsen, controleren van facturen

Bevoegdheden

Verzorgen van het complete inkooptraject

Ik ben

analytisch, cijfermatig sterk, commercieel

Ik wil

positieve bedrijfsresultaten behalen op lange termijn door kostenbesparing te realiseren middels scherp inkopen in combinatie met een win-win situatie voor alle partijen.

Ik kan

prioriteiten stellen, afspraken nakomen, kwaliteit beoordelen, goed schakelen op tactisch en strategisch niveau

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.