Technisch Bedrijfskundig Proces- en Productie engineer

  • Proces engineer, Technisch bedrijfskundige

Resumenr: 1387-K14
Woonplaats: Drachten
Geslacht: man
Leeftijd: 33

Omschrijving kandidaat

Ambitieuze en empathische motivator die graag zoekt naar nieuwe kansen en uitdagingen en hierbij de factor mens niet uit het oog verliest. Deze teamspeler gaat niet alleen op zoek naar het beste in zichzelf, maar zeker ook naar het beste in het gehele team. Na zijn HTS opleiding Technische bedrijfskunde heeft hij een snelle groei gemaakt in zijn carrière. Van werkvoorbereider cq. projectleider binnen een internationaal opererend productiebedrijf naar assistent productiemanager en logistiek coördinator tot World Class Manufacturing en specialist procesbeheersing binnen de voedingsmiddelenindustrie. Met een ruim technisch analytisch inzicht weet hij altijd binnen processen het juiste talent aan zich te binden. Hij zoekt een functie waarin hij sturing kan geven aan mens en techniek. Hij ambieert de vrijheid om veranderingen en continue verbeteringen door te voeren en technische inschattingen te kunnen maken. Denk aan leidinggevende functies waaronder Manager (Projecten, Kwaliteit, Supply-Chain, Team, Commissioning, Operations en Bedrijfsbureau). Bij voorkeur is hij jaarlijks niet meer dan 20% van zijn tijd in het buitenland. Kandidaat is snel beschikbaar.

Taken

Hij verbetert de mate van procesbeheersing o.b.v. Lean Six sigma. Bovendien is hij de schakel tussen het primaire proces en ondersteunende afdelingen Technologie, Quality Control en Quality Assurance. Hij zorgt voor een effectieve communicatiestructuur, werkplekinrichting, het aanpakken van bronoorzake van complexe problemen, reduceren van ombouwtijden, meetbaar maken van productieprocessen en het optimaal gebruik maken van de productiemiddelen.

Verantwoordelijkheden

Hij voert verbeteringen door waaronder het maximaliseren van de output en het minimaliseren van stilstandtijd voor reiniging van de productiemachines. Daarnaast is hij veranwoordelijk voor de HACCP structuur binnen de eigen afdeling en de implementatie van World Class Performance met als doel het realiseren van een cultuur van continu verbeteren in de gehele organsatie.

Bevoegdheden

Hij leidt verbeterteams in geval van afwijkingen binnen het productieproces. Bovendien geeft hij trainingen en workshops over methodieken die de algehele kwaliteit van bovenstaande kan verbeteren. Als extra functie praktijkopleider is hij bevoegd voor het beheer van een MBO opleidingstraject van alle productie- en logistieke medewerkers inclusief het bewaken van de voortgang en het bijsturen van eventuele knelpunten.

Ik ben

Ambitieuze “bedrijvendokter” die graag zoekt naar nieuwe kansen en uitdagingen en hierbij de factor mens niet uit het oog verliest. Dit talent gaat niet alleen op zoek naar het beste in zichzelf maar ook naar het beste in het gehele team.

Ik wil

Hij zoekt een uitdagende baan waarbij samenwerken op gelijk niveau hoog in het vaandel staat. Ingrediënten voor een mooie functie zijn techniek, mensen/communicatie, verandering / verbetering, proces denken, coachen, en methodieken ter bevordering van kwaliteit.

Ik kan

Hij kan goed problemen oplossen en functioneert als lopende informatiebron voor ontwikkeling van processen, kwaliteit, techniek en mens. Verder kan hij goed sturing geven aan een team mensen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.