Salesmanager Industriële besturingen E

Resumenr: 1057-K14
Woonplaats: Heerenveen
Geslacht: man
Leeftijd: 44

Omschrijving kandidaat

Deze gedreven en energieke besturingstechnicus met “sales skills” heeft een afgeronde opleiding HTS Industriële Automatisering aangevuld met een kopklas Bedrijfskunde. Hij is een bruggenbouwer tussen techniek & klantvraag. Met enthousiasme en kennis van zaken legt hij de basis voor creatieve en inventieve oplossingen en weet daar zowel zijn collega’s als klanten volledig in te betrekken. Hij vindt het belangrijk om samen de vastgestelde doelen te halen. Indien nodig geeft hij ruimte aan zijn team, maar op de kritische momenten neemt hij zorgvuldige beslissingen. Gestructureerd werken geeft hem rust en creëert overzicht. Hij zoekt een commercieel technische functie binnen de Industriële automatisering. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Verkoop, advies en ontwerp van diverse industriële installaties en bijbehorende automatisering. Acquisitie van bestaande en nieuwe relaties. Actieve interactie met de verkoop binnendienst.

Verantwoordelijkheden

Voor accounts binnen Noord-Oost Nederland en landelijk. Het maken van accountplannen en het onderhouden van de opgedane contacten tijdens het coördineren van projecten. Innovatieve oplossingen bedenken en implementeren.

Bevoegdheden

Verkoop- en adviestrajecten begeleiden voor grote opdrachtgevers binnen de elektrotechniek en industriële automatisering. Daarnaast was hij bevoegd voor het begeleiden van meerdere multidisciplinaire projecten binnen de meet- en regel op het gebied van software engineering en het leidinggeven aan deze engineers.

Ik ben

Een gedreven en energiek commercieel talent, bruggenbouwer tussen techniek & klantvraag. Hij vindt het belangrijk om gestructureerd te werken, iets wat hem rust en overzicht geeft.

Ik wil

Samen de vastgestelde doelen halen en het team de ruimte geven. Een commerciële binnen- en buitendienstfunctie binnen de elektrotechnische besturingstechniek. Dit eventueel aangevuld met het begeleiden van projecten.

Ik kan

Met enthousiasme en kennis van zaken de basis leggen voor creatieve en inventieve oplossingen en daar zowel collega’s als klanten volledig in te betrekken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.