Quality & Riskmanager / Supply Chain & Logistiek Manager W

Resumenr: 2226-K14
Woonplaats: Groningen
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 50

Omschrijving kandidaat

Omschrijving kandidaat

Dit vrouwelijk strategisch talent weet op praktische en efficiënte wijze kwaliteits- en veranderingsprocessen te begeleiden en te sturen. Van QA, QC naar de volledige Supply Chain tot de productie van de meest complexe grote machines. Ze beoordeelt in binnen- en buitenland toeleveranciers op kwaliteit. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor het effectief functioneren van de Supply Chain (werkvoorbereiding, inkoop, logistiek/magazijn) en het optimaal beheersen van de goederenstroom. Ze geeft leiding aan ca. 30 medewerkers. Daarnaast controleert ze of de installaties en machines geproduceerd worden conform de strikte gestelde eisen. Dit top talent zoekt een hiërarchisch leidinggevende functie waarbij kwaliteit en aansturing binnen de techniek voorop staat. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Leidinggeven aan ca. 30 medewerkers binnen de afdelingen kwaliteit en suppy chain. Rapporteren van trends en status van belangrijkste issues en performance criteria op het gebied van kwaliteit. Definiëren en analyseren van project- en ondernemersrisico’s. Beoordelen van de kwaliteit van onderaannemers, toeleveranciers en klanten.

Verantwoordelijkheden

Installaties moeten worden geproduceerd conform de eisen die gesteld zijn door de klant. Efficiënt en effectief functioneren van de Supply Chain. Tenslotte verantwoordelijk voor het motiveren en aansturen van de medewerkers.

Bevoegdheden

Zorgdragen dat de organisatie voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen. Hiërarchisch leidinggeven aan een team van enthousiaste techneuten.

Ik ben

Een doener en een strateeg die goed aan leidinggeven. Soms is ze wat te direct maar er ontstaat altijd een win-win situatie. Iemand die al 27 jaar actief is binnen een mannen wereld die techniek heet.

Ik wil

Op een coachende manier hiërarchisch mensen aansturen. Kwaliteit is voor haar een sleutelwoord. Max. 10% per jaar naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Ik kan

Goed samenwerken met en sturing geven aan mensen binnen een wij-cultuur en diverse technische sectoren. Ze is in het verleden werkzaam geweest binnen de branches chemie, medische sector, fijnemechanica en machinebouw.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.