Projectmanager zuivel- procesindustrie

Resumenr: 1506-K14
Woonplaats: Lemmer
Geslacht: man
Leeftijd: 45

Omschrijving kandidaat

Dit organisatorisch en analytisch talent met helikopterview is een echte troubleshooter. Hij heeft een afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde. De laatste jaren is hij werkzaam geweest als Projectmanager, Hoofd ontwikkeling & Techniek en Mechanical Lead Engineer. Momenteel is hij actief binnen de zuivelindustrie en bestaan zijn verantwoordelijkheden uit: ondersteuning geven aan en reviewen / auditeren en werkverdelen van mechanisch engineers van de afdeling Operations procesindustrie en verkoop. Tevens vervult hij de rol van projectmanager aan de door hem toegewezen interne en externe projecten over de gehele wereld. Kandidaat is sterk in het overzicht houden en coachen, aansturen en motiveren van mens en project. Hij zoekt een brede functie binnen de procesindustrie. Denk aan een combinatie van projecten, commercie, aansturing en techniek. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Hij budgetteert, maakt lay-outs en bepaalt de specificaties van procesinstallaties. Samen met zijn team heeft hij een leidende rol in de ontwikkeling van nieuwe producten/standaarden. Tevens verzorgt hij de toewijzing en werkverdeling van werkzaamheden over een groep mechanical engineers en tekenaars.

Verantwoordelijkheden

Hij managet als projectmanager alle externe wereldwijde projecten. Daarnaast geeft hij leiding aan 10 engineers, 3 tekenaars en 7 mechanische engineers en verzorgt hij de algehele teamsamenstelling.

Bevoegdheden

Zelfstandig aansturen van grote turn-key projecten, monteurs en externe partijen. Bevoegd voor de realisatie van ontwerp tot oplevering van complete installaties en fabrieken.

Ik ben

Procesgericht, analytisch, commercieel, strategisch sterk en een leider

Ik wil

Aansturen en coachen van een team, kop & staart geven aan projecten, een brede functie waarin ik feeling kan houden met meerdere afdelingen, bij voorkeur wordt er iets gemaakt en blijft de combinatie van techniek, mens en management concreet en tastbaar.

Ik kan

Mensen aansturen vanuit de techniek. Functies die ik goed kan bekleden zijn Project Management, Project Engineering, Mechanical Engineering, Product Development, Project Planning, Operational Planning, Inspections, Site Inspections.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.