Projectengineer /manager E&I Industrie

Resumenr: 1304-K14
Woonplaats: Drachten
Geslacht: man
Leeftijd: 52

Omschrijving kandidaat

Deze analytische en oplossingsgerichte regelaar is na zijn extra HBO opleiding gastechniek zijn carrière gestart als projectengineer. Als E&I engineer stelde hij specificaties (flow/gasmeters capaciteit, meetsensoren voor temperatuur, druk en software) van meetinstallaties bij diverse verbruikers van aardgas. Als Engineer is hij vervolgens in de medische industrie actief geweest met het opstellen van tekeningen van uitbreidingen en aanpassingen van bestaande processen zowel werktuigbouwkundig als E&I. Momenteel werkt hij bij een toeleverancier die meetsystemen ontwikkeld voor de zuivering van water. Denk aan afvalwaterzuivering, papierindustrie, drinkwater en elk industrieel proces waar sprake is van water. Als projectleider is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van enkele proto-typen van een geautomatiseerd meetsysteem waarbij hij inhoudelijk overleg heeft met leveranciers, subsidiepartijen, engineeringsbureaus en klanten. Hij bewaakt de voortgang, kwaliteit en kosten. Dit technisch talent zoekt een uitdaging waarbij hij sturing kan geven aan andere technisch specialisten en tevens verantwoordelijk is de gehele projectleiding van conceptfase tot oplevering. Zijn potentiële nieuwe werkgever kan variëren van de procesindustrie (water, voedingsmiddel /zuivel, medisch), machinebouw en de nutssector. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Opstellen, uitvoeren, afnemen en rapporteren van testplannen en de bijbehorende technische specificaties voor elektronische / elektrische onderdelen. Uitvoeren en verbeteren van onderzoeksmetingen. Ontwerpen en maken van printplaten t.b.v. meetsystemen en deze vervolgens functioneel testen en integreren.

Verantwoordelijkheden

Projectleiding voor de ontwikkeling van enkele prototypen van een geautomatiseerd meetsysteem. Vooral inhoudelijk overleg met leveranciers en andere betrokken partijen. Hierbij bewaakt hij de voortgang, kwaliteit en kosten.

Bevoegdheden

Zelfstandig ontwikkelen en verbeteren van meetsystemen voor de kwaliteit van water. Dit kan zeer breed toegepast worden. Van papierindustrie, medische sector, afvalwater zuivering tot aan de voedingsmiddelenindustrie.

Ik ben

Een analytisch technicus die altijd gaat voor het beste resultaat. Zeer innovatief en een brede visie op de toekomst.

Ik wil

Problemen analyseren, oplossingen bedenken en ontwikkelen om deze in een team in de markt te zetten. Mede sturing geven aan het project en betrokken zijn bij het gehele traject.

Ik kan

Vanuit een technisch oogpunt mens en bedrijf helpen om nieuwe ideeën vorm te geven en op de markt te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.