Projectengineer Elektrotechniek besturingen

Resumenr: 1505-K14
Woonplaats: Leeuwarden
Geslacht: man
Leeftijd: 36

Omschrijving kandidaat

Dit analytische talent met technisch inzicht heeft een afgeronde HTS opleiding Elektrotechniek industriële automatisering / besturingstechniek. Dit heeft hij de laatste jaren aangevuld met cursussen Duurzame energie, Hydraulische systeemtechniek en business Englisch. Hij verzorgt complete besturingen van machines op het gebied van hydraulica en elektronica. Door de montage van diverse besturingen binnen de machinebouw is het aantal montage-uren met 85% gereduceerd. Hij programmeert met Siemens, Omron en Mitsubishi maar bestelt ook onderdelen en besteed diverse werkzaamheden uit aan interne- en externe partijen. Bovendien stuurt hij onderaannemers aan en begeleidt deze. Hij zoekt een functie waar hij geheel verantwoordelijk is voor complete besturingen van A tot Z waarbij hij contact heeft met de klant. Een combinatie met inbedrijfstelling en/of commissioning in binnen- en buitenland valt ook binnen de mogelijkheden. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Hydraulisch en elektrisch ontwerpen, plc programmeren, offertes maken, bestellen van onderdelen, uitbesteden diverse werkzaamheden, testen / inbedrijfstelling binnen en buiten de fabriek, afname met klant in binnen- en buitenland, samenstellen van complete documentatie waaronder handleidingen, tekeningpakketten.

Verantwoordelijkheden

Hij is binnen de machinebouw verantwoordelijk voor de complete besturing van o.a. spuitgietmachines. Daarnaast is hij belast met het aansturen en begeleiden van onderaannemers. Hij onderhoudt de contacten met de klant en toeleveranciers.

Bevoegdheden

Hij is het eerste aanspreekpunt voor klant, onderaannemers, toeleveranciers interne/externe medewerkers. Als troubleshooter, projectleider, software engineer en commissioning engineer is hij operationeel en tactisch bevoegd voor alle besturingen.

Ik ben

Troubleshooter, Organisator, Zelfstandig, Analytisch

Ik wil

Een sturende, coördinerende functie waarbij ik op termijn steeds meer afstand kan nemen van de operationele technische werkzaamheden.

Ik kan

Goed inzicht geven wat er wanneer, waar en door welke medewerker gerealiseerd moet worden. Werkverdelen en voortgangbespreking, rekeninghoudend met de kennis, ervaring en de motivatie van de medewerker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.