(Project) Manager techniek werktuigbouw

Resumenr: 1606-K14
Woonplaats: Leeuwarden
Geslacht: man
Leeftijd: 39

Omschrijving kandidaat

Dit technisch management talent heeft een afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde. Daarnaast heeft hij diverse cursussen gevolgd zoals Lekverliezen bij flensverbindingen, Regels voor Toestellen onder Druk, “Stoom- en condensaattechniek” en Macro programmeren Hicad Next, autocad en solidworks. Hij is gestart als engineer en al snel doorgegroeid tot projecleider en manager voor diverse projecten in de voedingsmiddelen-, chemische- en farmaceutische industrie. Hier was hij verantwoordelijk voor de gehele techniek, het budget, het verbeteren van de winstmarge, de kwaliteit van het product, de planning en het behalen van de gewenste levertijden. Momenteel leidt hij kleine en grote multidisciplinaire projecten (10k. tot 7mln.) die affiniteit hebben met hydrauliek, pneumatiek, softwareontwikkeling, regeltechniek en diverse speciale productiemethodieken. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Acquisitie (vervolg) projecten, calculeren en 3d engineren van complete fabrieken, maken van offertes, opstarten, managen en opleveren van projecten, procesengineering, inkoop en begeleiding van alle grote inkoopdelen inclusief onderaannemers, cost control inclusief facturatie, aansturen van de montage teams, 1e aanspreekpunt voor de klant, opstellen van de projectplannen en bijhouden van het budget, maken van risico-analyses, controle op de producten.

Verantwoordelijkheden

Hij is verantwoordelijk voor kleine en grote multidisciplinaire projecten (10k. tot 7mln.), het ontwikkelen en standaardiseren van producten en installaties voor de industrie, voor het budget, het verbeteren van de winstmarge, de kwaliteit van het product, de planning en het behalen van de gewenste interne of externe levertijden.

Bevoegdheden

Zelfstandig aansturen van grote turn-key projecten, monteurs en externe partijen. Bevoegd voor de realisatie van ontwerp tot oplevering van complete installaties en fabrieken.

Ik ben

pro-actief, empatisch leider, gestructureerd

Ik wil

Technische afdelingen aansturen en leiden, coordineren en managen van complexe projecten, klantenoverleg. In grote lijnen iets opzetten van A tot Z (niet in details) binnen bij voorkeur kleinere organisaties tot 100 man. Denk aan de Food, Chemie, Olie & Gas. Functies die hij ambieert zijn technisch bedrijfsleider. technisch manager, Hoofd Engeneering, Technisch directeur.

Ik kan

Alles op het gebied van leiderschap, coördinatie en techniek. Kennis, ervaring en affiniteit met Utiliteit, Stoom, water, chemie, olie en gas.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.