Junior HBO Technisch Bedrijfskundige

  • Direct inzetbaar
Resumenr:   2307
Woonplaats: Regio Drachten
Geslacht:   man
Leeftijd:   26 jaar
Opleiding:  Opleiding: HTS Technische bedrijfskunde + Minor Helsinki University, MTS Werktuigbouw  

Omschrijving kandidaat

Deze analytische, praktische en bedrijfskundige kandidaat heeft tijdens zijn hbo opleiding een buitenlandse minor gedaan in Helsinki. Hier heeft hij extra modules gevolgd waaronder Change management, Strategic thinking, Business process management en Quality in Supply chain. Na zijn afgeronde opleiding is hij een aantal maanden in Sydney geweest als backpacker. Nu is klaar voor zijn eerste baan als technisch bedrijfskundige. Hij is flexibel en per direct beschikbaar.

Werkzaamheden, verantwoordelijkheden en bevoegheden

O.a. stages, afstuderen, internationale studie / minor en bijbaan.

Binnen de medische sector alle infuus- en spuitpompen vervangen, onderzoek gedaan naar de inzetbaarheid van de huidige infusietechnologie. Gerealiseerd dat het ziekenhuis minder pompen hoefde te aanschaffen door een verbetering in de voorraad aansturing van de pompen.

Afstudeerstage binnen een hichtec bedrijf onderzoek verricht naar verbetering leverbetrouwbaarheid van een van hun producten. Gerealiseerd door een optimalisatie in de voorraadaanvoer en voormontage.

Tenslotte heeft hij in de praktijk veel ervaring op gedaan binnen de productie, werkvoorbereiding en technische dienst t.b.v. dieselgeneratoren, RVS machines en apparaten, schakelkasten, staal- & machinebouw.

Ik ben

pro-actief en gedreven, commucatiefvaardig, analytisch

Ik wil

producten, processen en bedrijven optimaliseren en persoonlijk doorgroeien in een technisch bedrijfskundige functie. Dit kan op de gebieden van Change management, Strategic thinking, Business process management en Quality in Supply chain.

Ik kan

oplossingsgericht denken en handelen, mens en proces verbinden, regelen, organiseren en coördineren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.