Projectleider

Resumenr: 1564
Woonplaats: Joure
Geslacht: man
Leeftijd: 32

Omschrijving kandidaat

Dit klantgerichte technisch organisatie talent is momenteel verantwoordelijk voor de Aftersales / service afdeling. Het zelfstandig zorgdragen voor de realisatie van meerdere projecten die vallen binnen de besteks-, kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Bewaken van de voortgang en gemaakte kosten gedurende de projectuitvoering. Aansturen van de inkoop van (projectspecifieke) basismaterialen en diensten. Begeleiden van de productieplanning en assemblage. Hij zoekt een soortgelijke functie binnen de kapitaalgoederen sector met behoud van klantencontact.

Taken

Afhandeling van (garantie)claims, actief aansturen van afdeling spare-parts, verzorgen van commissioning activiteiten bij (eind) klanten. Effectief onderhouden van contacten. Onderhandelingen voeren met opdrachtgevers en onderaannemers.

Verantwoordelijkheden

voor de gehele Aftersales & Service. Zelfstandig zorgdragen voor de realisatie van meerdere projecten in het bedrijf die vallen binnen de besteks-, kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Bewaken van de voortgang en gemaakte kosten gedurende de projectuitvoering. Aansturen van de inkoop van (projectspecifieke) basismaterialen en diensten. Begeleiden van de productieplanning en assemblage.

Bevoegdheden

Coördineren van het wereldwijd inzetten van team servce engineers. Verzorgen van de periodieke financiële rapportages aan de Directie. Simultaan leiden van diverse projecten. Begeleiden van klantinspecties en het opstellen van procedures.

Ik ben

een gedreven, energieke en klantgerichte coördinator. Hij vindt het belangrijk om ruimte te nemen voor een goede realisatie van zijn projecten. Hij is tevens een zeer geschikte technische sparringspartner voor zijn interne- en externe klanten.

Ik wil

externe contacten blijven houden. Meedenken met de klant om zo gezamenlijk tot een oplossing te komen van een vraagstuk en dit met succes op te leveren.

Ik kan

met mijn expertise en empathisch vermogen mensen met mij meekrijgen zodat alle neuzen dezelfde richting uitgaan en er een dubbele win-win situatie ontstaat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.