Commercieel Technisch projectmanager

 • Structurele invulling
Resumenr:  2291
Woonplaats: Regio Grou
Geslacht:  man
Leeftijd:   39 jaar
Opleiding: Post HBO Technische Bedrijfskunde,HBO Werktuigbouw, Export Manager en Transacties (Fenedex), Hydraulische systeemtechniek, Commercieel Management. 

Omschrijving kandidaat

Dit Technisch sales talent is na zijn studie doorgegroeid vanuit zijn eerste baan als werkvoorbereider, inkoper, calculator, tekenaar/constructeur naar zijn vervolg functies Projectleider, Export salesmanager en Projectmanager. Zo was hij verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en agenten in Midden Oosten en Azië, het opbouwen van bestaande relaties, het aanboren van nieuwe verkoopkanalen en verder ontwikkelen, budgetverantwoordelijk, aansturing verkoopbinnendienst. In zijn huidige functie is hij als Projectmanager verantwoordelijk van aanvraag klant tot en met oplevering en aftersales. Actief in de grote kapitaalgoederen, complete hydraulische systemen. Hij zoekt in zijn nieuwe uitdaging een combinatie van Sales en Projectmanagement. Kernwoorden zijn: Ontwikkeling van nieuwe ideeën voor de klant (Custom made), tot opdracht realiseren, technisch project/product door bedrijf loodsen, afnames bij en contacten met klant en toeleveranciers en activiteiten rondom aftersales. Zijn beschikbaarheid is in overleg.

Projecten, Werkzaamheden, verantwoordelijkheden, bevoegdheden).

Projectmanager: Verantwoordelijk voor het wereldwijd coordineren en begeleiden van Heavy equipment en grote kapitaalgoederen. Internationale contacten met klanten en toeleveranciers, reizen, afnames van projecten en producten en de totale oplevering en aftersales.

Export Salesmanager: verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en agenten in Midden Oosten en Azië, het opbouwen van bestaande relaties, het aanboren van nieuwe verkoopkanalen en verder ontwikkelen, budgetverantwoordelijk, aansturing verkoopbinnendienst.

Projectleider: Verantwoordelijk voor de realisatie van projecten binnen de kwaliteitseisen planning en begroting, zodanig dat het de rendementsnorm gehaald wordt. Aansturing van werkvoorbereiding en engineering. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers. Verantwoordelijk voor de afhandeling meer- en minderwerken. Omvang projecten van € 50.000,- tot  € 2.000.000,-

Calculator: Verantwoordelijk voor het vertalen van technische specificaties van machines en installaties naar kostprijs. Kennis van materialen, ontwerpcodes en productiemethodes waren hierbij vereist.

Relevante cursussen:

 • Export Manager Fenedex
 • Totstandkoming en afwikkeling Exporttransacties Fenedex
 • Management Development traject (Persoonlijke ontwikkeling, Operationeel- en Projectmanagement, Bedrijfskunde, Commerciele vaardigheden
 • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden
 • Praktisch Projectmanagment en Vaardig Projectmanagement, NIMO
 • Hydraulische Systeemtechniek, ROVC

Ik ben

Klant- en resultaatgericht, zakelijk kritisch, Oplossingsgericht

Ik wil

Projectmanagement combineren met sales.

Ik kan

Oplossingen ontwikkelen, verkopen en begeleiden voor problemen van klanten. Van A tot Z opereren op diverse (gespreks) niveaus. De juiste mensen motiveren en deze om mij heen te verzamelen om gezamenlijk een mooi project neer te zetten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.