Commercieel Technisch Projectleider Industrie

Resumenr: 1774-K14
Woonplaats: Drachten
Geslacht: man
Leeftijd: 32

Omschrijving kandidaat

Dit technische organisatietalent met commerciële inslag is na zijn afgeronde HBO opleiding technische bedrijfskunde gestart als werkvoorbereider, inkoper, tekenaar en begeleider van diverse installaties. Vervolgens is hij daar doorgegroeid tot projectbegeleider. Zijn verantwoordelijkheden lagen bij het actief nieuwe klanten zoeken en bestaande relaties onderhouden, maar ook het calculeren en offeren van nieuwe aanvragen. Vanaf moment van opdracht verzorgde hij de planning, inkoop, werkvoorbereiding en de gehele begeleiding tot oplevering. Hij stuurde hierbij monteurs, onderaannemers en de administratie aan. Momenteel bekleed hij met succes de functie van Projectleider voor industriële projecten. Zijn verantwoordelijkheden naast bovenstaande zijn: projectteams samenstellen, uitvoerings- en financiële planning opstellen, uitvoeren van overleggen met opdrachtgever, onderaannemers, keuringsinstanties, na-calculatie en evaluatie van op te leveren projecten. Zijn multidisciplinaire projecten variëren tussen de € 20.000,- en € 1,5 mln met een team variërend van 2 tot 40 personen. Hij zoekt een soortgelijke functie. Beschikbaarheid in overleg.

Taken

Inmeten, uitwerken en calculeren van binnenkomende aanvragen i.s.m. werkvoorbereider en calculator. Offertes opstellen en aanbieden. Actief nieuwe klanten zoeken en bestaande relaties onderhouden.

Verantwoordelijkheden

Vanaf moment van opdracht stelt hij het projectteam samen, start hij de werkvoorbereiding, inkoop en stelt hij de uitvoering- en financiële planningen op. Hij bewaakt de voortgang en de financiële stand van zaken.

Bevoegdheden

Uitvoeren van diverse overleggen met projectteams, opdrachtgevers, onderaannemers en keuringsinstanties. Oplevering van het gehele project.

Ik ben

…een commerciële communicatiefvaardige techneut die projecten en opdrachten door een organisatie loodst van A tot Z.

Ik wil

…groeien als persoon en mijn kunnen. Ik wil als projectleider werken voor een organisatie met een Wij-cultuur die samen met mij mee groeit.

Ik kan

… goed plannen en organiseren, luisteren naar de behoefte van mijn klanten en projecten met een positief resultaat afronden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.