Chemisch technoloog procesindustrie

Resumenr: 1417
Woonplaats: regio Drachten
Geslacht: man
Leeftijd: 32 jaar

Omschrijving kandidaat

Dit analytische talent kan inzoomen maar ook uitzoomen en afdeling overstijgende werkzaamheden verrichten en externe contacten onderhouden. Hij ambieert bijvoorbeeld een functie als chemisch-, proces technoloog. Hij wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen in een bedrijf en het bijdragen aan verbeteringen aan bestaande processen. Zijn specialisme ligt binnen de afval en waterzuivering, waar hij de afgelopen jaren actief in is geweest. Daarnaast trekt hem de chemische- en/of voedingsmiddelen industrie. In een toekomstige baan zou hij graag dicht bij de machines en industriële processen willen staan.

Taken

Het maken van technische tekeningen en lezen, werken met flowschema’s, in gebruik stellen van machines, optimalisatie testen op locatie en het doen van acceptatie testen. Daarnaast ook kleine reparaties, inspecties of klein onderhoud aan pompen, leidingen, kleppen en de machines. Het maken van technische tekeningen. Data acquisitie vanuit verschillende SCADA- en laboratorium analyse systemen naar een kantoor software pakket.

Verantwoordelijkheden

Het uitvoeren van analyses op afval- en productie water. Volgen van een vakopleiding waterzuiverings technologie (HTAZ) en vervolgens gewerkt met aerobe en ook anaerobe water zuiveringstechnieken. Naast standaard analyses ook troubleshooting en advies over het bijsturen en optimaliseren van de waterzuivering voor diverse toepassingen en industrieën als eindgebruikers.

Bevoegdheden

Verbeteren van bestaande en nieuwe producten cq. processen binnen de water- zuivel- en voedingsmiddelenindustrie. Inzoomen maar ook uitzoomen en afdeling overstijgende werkzaamheden verrichten en externe contacten onderhouden.

Ik ben

Analytisch, flexibel, een toegevoegde waarde in het bedenken van creatieve oplossingen binnen technische industriële processen

Ik wil

Samen met een team bestaande en nieuwe processen bedenken.

Ik kan

problemen van diverse technische afdelingen bundelen en als geheel oplossen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.