Mechanical Engineer | Projectengineer

  • Coordinator, Mechanical Engineer, R&D, Tekenaar/Constructeur
HBO Werktuigbouwkunde | Havo | SolidsWorks, Siemens NX, Inventor | geboortejaar 1998 | woonplaats: regio Dokkum | Resume 9383536

Omschrijving kandidaat

Jonge gedreven, proactieve 24 jarige HTS-er Werktuigbouwkunde. Vervult een brede functie als engineer en is bekend met computergestuurde meetmachines, ontwerpen van machines en staalconstructies. Hij heeft veel overleg met toeleveranciers klanten en interne collega’s. Kan goed communiceren, snel schakelen en is stressbestendig. Zoekt een afwisselende brede baan gericht op engineering eventueel aangevuld met kleine projecten. Bij voorkeur rondom 35 minuten vanaf Dokkum.

Werkzaamheden

Mechanical Engineer / Junior Projectleider

Als Mechanical Engineer houd ik mij bezig met het Reverse Engineering process om nieuwe machineonderdelen te vervaardigen. Mijn werkzaamheden betrekken zich vooral op het modelleren en engineeren van de onderdelen en machines op basis van samples verkregen van klanten. Bovendien vervul ik deels de taak van Quality Engineer, wat inhoudt dat ik CMM-meetprogramma’s schrijf, eventueel aanpas en de meetmachines bedien voor controle van de maatvoering waaraan productie moet voldoen.

Naast mijn huidige voltijdbaan ben ik werkzaam als verkoopmedewerker.  Ik ben hier begonnen tijdens mijn studie en vind het leuk om contact te hebben met mensen, ze te informeren en te adviseren over producten waarin zij interesse tonen.

Ik ben

stressbestendig, gedreven en nieuwsgierig

Ik wil

minder achter de computer en naast mijn engineering werkzaamheden meer betrokken zijn bij het totaalproject. Denk aan het voortraject met klantencontact, gesprekken met toeleveranciers tot en met de oplevering en eventueel aftersales.  

Ik kan

goed communiceren, snel schakelen, ad-hoc handelen, aanvoelen wat er speelt in situaties en mensen, diverse kleine projecten in de lucht houden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.