Projectcoördinator, Junior Projectleider

 • Coordinator, Projectengineer, Projectleider, Werktuigbouw
Resumenr:    8064779
Woonplaats:   Regio Tolbert
Opleiding:   HBO Werktuigbouw, WO Technische bedrijfskunde, Havo Natuur&Techniek 
Trainingen:   Design for Six Sigma/Green Belt, Lean Excellence, International Biomedical Engineering (Universiteit Duitsland)
Automatisering: Python, Matlab/Simulink, SolidWorks, Autocad
Relev.werkerv.: 3 jaar (Geb.jaar 1990)

Omschrijving kandidaat

Van nature is deze kandidaat analytisch, georganiseerd en resultaatgedreven. Hij werkt graag samen in een team op projectbasis. Daarnaast kan hij verbinden en op alle lagen van de organisatie goed communiceren. In zijn huidige werk heeft hij meerdere projecten gedaan vanaf het specificeren en inkopen van machines en het begeleiden van het design- en realisatieproces. Hierin zat ook een deel innoveren, optimaliseren en problem-solving in processen. Zijn DfSS Green Belt cursus hielp bij het stroomlijnen van een project en statistisch en datagedreven te werk te gaan. Door zijn studies werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde heeft hij een brede scope en kennis ontwikkeld. Hij brengt innovatie en operations op één lijn. Zoekt een wat bredere functie als Projectengineer of junior Projectleider.

Projecten en Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor procesontwikkeling en de industrialisatie van nieuwe producten o.a. door innovatie in productie. Dit resulteerde in een nieuw high-tech platform voor in-lijn meten van producten en een traceersysteem voor producten. Stakeholder management en het bouwen van consensus waren belangrijke aspecten in zijn werk. Daarnaast verantwoordelijk voor een kwaliteitbeheerssysteem, coördinatie van projecten, zowel intern en met leveranciers.

Projectengineer/begeleider

 • Project 1: Ontwikkeling proces. Verantwoordelijk voor specificatie van machines en processen, scouten van leveranciers, CAPEX-budgetbeheer, managen van ontwerp- en realisatiefase.
 • Project 2: Coördinator, verantwoordelijk voor kwaliteitsbeheersing, meetbaarheid en meetsystemen t.b.v. een nieuw product.

Instructeur Technische Vaardigheden bij Hanzehogeschool (0.5 FTE)

 • Lessen in verschillende vakken in werktuigbouw;
 • Mentor van meerdere projectgroepen, curriculumontwikkeling.

Overig

 • Onderzoek naar business case voor innovatie in meetsystemen;
 • Ontwikkeling van algoritmes voor Machine Vision met Python.

Ik ben

ondernemend, analytisch, georganiseerd en resultaatgedreven. Gemotiveerd om
inhoudelijk veel te leren en ook om me persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Ik wil

graag samenwerken binnen een innovatief team op projectbasis met een kop en een staart.  Het liefst combineer ik techniek, organisatie en het menselijke aspect in mijn werk.

Ik kan

verbinden en op alle lagen van de organisatie goed communiceren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.