Commercieel Technisch Manager (New Business)

 • Manager, Salesmanager, Technisch accountmanager, Technisch bedrijfskundige
Resumenr:    6545350
Woonplaats:   Regio Harlingen
Geb.jaar:     1976
Opleiding:   TU Delft Maritieme Technology(Shipping Management),Atheneum

Omschrijving kandidaat

Deze universitair geschoolde commercieel technicus is gestart als Sales Trainee om door te groeien naar Concept- en Salesengineer tot Business Development Techniek. Wat gaan we hoe maken. Grote lijnen uitzetten en verbindingen leggen, het signaleren van nieuwe marktoepassingen. Modulair denken i.p.v. klantspecifiek. Neemt beslissingen op feiten en positieve redenatie. Zoekt een werkplek waar hij kan sparren met collega’s op inspiratieniveau.

Bevoegdheden, verantwoordelijkheden en taken

Lid van het Management Team. Samen met de Technische Manager en Operationeel Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en strategie met als sleutelwoorden Sales, Aftersales, Marketing, Productdevelopment. Hoofd doel: samen met het salesteam succesvol nieuwe producten introduceren zoals Hightech innovatieve zware mechanische en hydraulische machines. Ontdekken van nieuwe markten waaronder duurzame energie toepassing. Optimaliseren van het gehele salesteam.  Voorheen als Salesengineer volledige installaties en machines ontworpen.

Ik ben

breed georiënteerd, van de Harmony (hoor – wederhoor), positief ingesteld, ondernemend

Ik wil

op mede beslissingsniveau mens en organisatie beter maken. Nieuwe producten (laten) bedenken en in de markt zetten.

Ik kan

luisteren en acteren op hoger abstractie en strategisch niveau. Grote lijnen uitzetten en denken vanuit een modulair ontwerp en productiemethodiek. Persoonlijke contacten en verbindingen leggen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.