Junior Proces Engineer (Young High Potential)

 • Direct inzetbaar, Flexibel inzetbaar, Proces engineer
Resumenr:   5609329
Woonplaats:  Regio Franeker
Geslacht:   man
Geboortejaar: 1992
Opleiding:   HBO watermanagement(chemische-,proces-,watertechnologie),University of Applied Sciences(Vlissingen),Havo

Omschrijving kandidaat

Deze wereldverbeteraar interesseert zich in alles wat techniek met aarde verbindt. Duurzaamheid, klimaat- en watertechnologie. Dit kan binnen de procestechniek. Hij heeft humor en is scherpzinnig. Jong, dynamisch, nieuws- en leergierigheid passen bij hem. Je kunt hem goed in een junior groeiende positie inzetten. Zijn ervaring liggen bij waterzuivering, anaerobe vergisting, biogas en duurzame energieopwekking. Zo maakt hij procesomschrijvingen, flowschema’s en denkt hij na over chemische reactie. Kortom een echte “high potential” die per direct beschikbaar is.

Taken, Verantwoordelijkheden, Bevoegdheden

Afstudeerstage  Wetsus, research centre of excellence for sustainable water technology, Leeuwarden

Tijdens de thesis heeft kandidaat twee bio-reactors (R1 & R2) gemonitored en onderhouden. De bio-reactoren zuiveren zwart water en hierbij wordt biogas en fosfaat teruggewonnen tijdens het vergistingsproces. Tijdens zijn afstudeer stage heeft hij een flow-diagram van verschillende stoffen gemaakt, analyse-monsters aangemaakt en zich verdiept in de anaerobe micro-biologie. Ook heeft hij hierbij meegedacht aan nieuwe oplossingen om dit systeem te verbeteren (design considerations, operation requirements).

Afstudeerstage Delta Academy ,onderzoeksgroep watertechnologie Proeftuin Zoetwater, Zeeuws Vlaanderen/Vlissingen

Onderzoek naar hergebruik van brak omgevingswater en industriewater door natuurlijke waterzuivering door foating wetland helofytenfilters voor het verbeteren van de zoetwater voorziening. Onderzoek en berekeningen gedaan naar natuurlijke waterzuivering is gedaan (streeter-phelps vergelijkingen). Ook zijn er waterkarakteristieken van het omgevingswater geïnventariseerd. De thesis is niet afgerond vanwege een gebrek aan tijd en een matige planning.

Gerelateerde vrijetijdsbesteding

Helpt mee als redacteur en schrijver voor een natuurjeugd-clubblad voor strand- en zeeleven, het clubblad heet de Sepia. Hierbij is hij bezig met het schrijven van interessante kopij over de biodiversiteit en ecologie van het zee- en kustleven in Nederland.

Interesses

waterchemie, mariene organismen, ecologie

Ik ben

wereldverbeteraar, scherpzinnig (kan snel schakelen), Nieuwsgierig, analytisch, realistisch

Ik wil

Alles wat met aarde te maken heeft verbeteren. Duurzaamheid toepassen in leven.

Ik kan

Creatief met oplossingen komen voor verbetering van mens, leven, natuur, milieu en klimaat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.