ELDERS GEPLAATST Senior Projectmanager Food en Process (Direct beschikbaar)

 • Direct inzetbaar, Projectmanager
Resumenr:  4766507
Woonplaats: Regio Leeuwarden
Opleiding: HBO Bedrijfskundig Management, MTS Besturingstechniek  
Trainingen: Safety for Operational Supervisors, Project Management Professional(PMP), Riskmanagement
Relevante werkervaring: 12 jaar

Omschrijving kandidaat

Ervaren Projectmanager binnen de proces-, engineering- en machinelijn industrie.
Hoofdzakelijk binnen de foodsector. Sterke skills in Manufacturing, Continuous Improvement, Projectmanagement, Process Engineering, Risk- en Change Management. Achtergrond als Electrical Engineer en in 2007 gestart als projectmanager. Hij is gemotiveerd en resultaat gedreven. Ruime ervaring in het managen van middelgrote en grote multidisciplinaire projecten binnen de food met een team variërend van 2 tot 20 personen. Project omvang variërend van € 1 mln en € 20 mln. Tevens ervaren met aanbestedingen en budgetteren in het voortraject (pre-project). Kennis en expertise: het opstellen van project planningen, risico management, resource management en stakeholder management. Het opstellen van financiële rapportage, en het maken en budgetrapportages. Zijn kracht ligt bij het realiseren van projecten binnen gestelde tijd en budgetten. Zoekt wederom een functie als Project manager.

Werkzaamheden

 • Het organiseren en aansturen van meerdere multidisciplinaire projectteams voor de realisatie van proces- en machine-apparatuur, garantie en R&D projecten.
 • Het realiseren van de getelde specificaties, planning en budget vanaf de verkoopfase tot aan de oplevering.
 • Tevens ervaren met aanbestedingen en budgetteren in het voortraject (pre-project).
 • De projecten zijn internationaal en worden gerealiseerd in samenwerking met lokale organisaties over de hele wereld. Meest recente projecten zijn in Japan, Brazilië, Nederland, België, UK, Litouwen.
 • Omvang van de projecten varieert van 2 tot ca. 20 miljoen Euro.
 • Inventariseren van risico’s door gebruik te maken van Risk Management tools, controle budgetten, inkoopdiensten en uitrustingen van interne en externe partijen.
 • Onderhouden van communicatie binnen de project Board en senior management met betrekking tot kosten, status, vooruitgang, Risico’s etc.
 • Financiële verslaggeving over de maandelijkse basis. Stakeholder Management met interne en externe partijen.

Ik ben

communicatief sterk, eigenwijs totdat het tegendeel bewezen is. Sterk in organiseren.

Ik wil

vooruitkijken met een gemotiveerd technisch en leidinggevend team. Denken in kansen en mogelijkheden. Projectmanagement pur sang.

Ik kan

met een ervaren en kritische blik teams meekrijgen. Vanuit mijn besturingstechniek achtergrond binnen een mechanische omgeving mooie oplossingen en projecten uitvoeren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.