Zelfstandig tekenaar/constructeur

  • Tekenaar, Tekenaar/Constructeur, ZZP'er
MBO EVC Tekenaar Constructeur/Werkvoorbereider en Mechanische techniek | Cursussen: Update Inventor 2017, NEN-EN 1090, Solid Works 2010, Werken met theodoliet, Veiligheid langs het spoor, Auto CAD mechanical opfriscursus, Auto CAD update 2000i, 3D cursus Auto CAD R14 | 
27jaar werkervaring | woonplaats: regio Drachten | Resume 4597779

Omschrijving kandidaat

Deze techneut in hart en nieren is een ervaren tekenaar/constructeur. Hij is analytisch, resultaatgericht en hangt sterk aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Zijn ruime ervaring ligt zowel op uitvoerend, coördinerend en voorbereidend vlak. Met zijn kennis van moderne tekenkamer automatisering pakketten (onder andere Solid Works, AutoCAD en Inventor) alsmede zijn brede kennis van materialen en materiaal eigenschappen en -bewerking is hij goed in staat om een voor de klant en het bedrijf een passende oplossing te construeren en gericht advies te geven. Per direct inzetbaar.

Projecten en Werkzaamheden

Voor een grote machinebouwer heeft hij 3d samenstellingen gemaakt van diverse componenten ten behoeve van mechanische apparaten en horizontale boormachines en het vervolgens uitwerken van de mono’s op tekening. Duur van de werkzaamheden ca 2 jaren. Tekenpakket Creo.

Voor een aluminium bewerker van profielen tot halffabricaten heeft hij  diverse kleinschalige projecten met betrekking tot extrusie profielen en plaatwerk uitgewerkt in Inventor.

Voor de waterbouw, waaronder baggerwerken, kust- en oeverwerken, waterbouwkundige werken en staalbouw heeft hij een wandelpad van ca 1.5 km in een mangrovebos te Curacuo in 3d uitgezet. Vervolgens uitgewerkt  van een 150 tal samenstellingen en een 1000 tal losse onderdelen op tekening. Eea zo dat alles als een bouwpakket kon worden uitgeleverd. Duur van het project, enkele maanden. Tekenpakket Inventor.

Voor een importeur van de meest gefascineerde autolaadkranen  heeft hij  een chassis frame voor een vrachtwagen waarop een hydraulische kraan kon worden bevestigd in 3d uitgewerkt. Ook het tekeningen pakket hiervoor geleverd en de betreffende snij-files. Duur van de diverse projecten enkele maanden. Tekenpakket Inventor

Voor een civieltechnisch bedrijf in werken aan bruggen, grond, weg en water, spelen en sport- en speelvoorzieningen en belijning heeft het een bewegingswerk van een brug te Den Helder uitgewerkt in 3d.

Tenslotte voor een tankenbouwer diverse drukvaten en warmtewisselaars uitgewerkt in 3d en het opzetten van het zogenaamde mono systeem voor het uitwerken.

Ik ben

een gedreven, sociaal en vakkundig persoon. Analytisch en resultaatgericht en hang sterk aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Een techneut in hart en nieren.

Ik wil

graag het initiatief nemen in het oplossen en bespreekbaar maken van problemen.

Ik kan

kan mij goed inleven in anderen. Uitvoeren, coördineren en werkvoorbereiden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.