R&D Engineer, Productontwerper

  • Engineer, Productontwerper, Structurele invulling
Resumenr:    4597674
Woonplaats:  Regio Heerenveen
Geslacht:    man
Geboortejaar:1988
Opleiding:   HTS Industrieel ontwerp (o.a. Werktuigbouw),Inventor,Auotcad

Omschrijving kandidaat

Veelzijdige HBO industrieel product ontwerper. Zeer ervaren met AutoCAD en Inventor. Je kunt hem omschrijven als creatief, humoristisch, innovatief, autodidact en teamworker. Daarnaast is het zijn absolute passie om van een functie tot een praktisch werkbaar te produceren product te komen. Dit op een zeer breed gebied, als het door machines of gereedschap gemaakt wordt is hij geïnteresseerd. Naast de projectmatige aanpak kan hij ook prima in een ad hoc omgeving functioneren.

Taken, Verantwoordelijkheden, bevoegdheden

Ontwerpen en tekenen van wens naar totaal goed functionerend opgeleverd product. Klanten contact, schakel tussen sales, productie en directie. Hij heeft een fantastische portfolio waarin alle projecten en producten visueel worden weergeven. Deze kun je bij mij opvragen.

Ik ben

Gedreven, pro-actief, ondernemend, creatief, oplossingsgericht en een autodidact.

Ik wil

Nieuwe producten en oplossingen bedenken en bestaande verbeteren. Dit middels tekenen, construeren, engineeren en ontwerpen.

Ik kan

Mooie ontwerpen maken van producten en projecten die zich vervolgens automatisch verkopen. Ook in geval opdracht kan hij de producten verder uitwerken en gereedmaken voor productie.

Talenten

  • Productontwerper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.