Referralprogramma Talentplatvorm

Wij geloven in delen is het nieuwe hebben !

Talentplatvorm werkt met ambassadeurs op de technische Noordelijke arbeidsmarkt binnen een straal van ca. 60 km rondom Drachten. Ervaren zelfstandigen of medewerkers die in een specifiek technisch vakgebied expert zijn en een groot netwerk hebben. Denk aan  Hightech bedrijven, Machine- en Apparatenbouw, (proces) Industrie, de Maritieme sector, bouw- en installatietechniek, Food & Pharma en overige technische productiebedrijven.

Wat doen onze ambassadeurs? 

Ze openen deuren binnen technische bedrijven die anders misschien voor ons gesloten bleven.  Deze ambassadeurs zijn expert binnen een specifieke branche en weten precies wat een bedrijf wil en zoekt.  Tegelijk kent onze ambassadeur interessante latent werkzoekenden met een vaste baan die wellicht een volgende stap willen zetten.

Wat krijgen ze? 

Legt een ambassadeur via zijn netwerk exclusief een vacature bij ons neer, die nog niet bij ons is bekend en deze wordt  door Talentplatvorm ingevuld? Dan krijgt hij/zij 10% van de omzet.

Stuurt de ambassadeur ons een interessante kandidaat, die nog niet bij ons bekend is, en deze wordt vervolgens door ons geplaatst bij een werkgever? Dan krijgt hij of zij éénmalig een kadobon van € 500,-.

Wordt jij ook ambassadeur en kun je ons helpen? 

Neem dan even contact op met David Toering via david@talentplatvorm.nl    Bellen kan ook via nummer 0512 20 20 08.

Bedankt!

Team Talentplatvorm