Cultuur

We hechten waarde aan het ontdekken van culturen. Binnen Talentplatvorm en in technische bedrijven in Noord-Nederland.

Talentplatvorm vindt ondernemende technici in Noord Nederland. Tijdens elk gesprek dat wij voeren komt de interne bedrijfscultuur van meerdere bedrijven ter sprake. We kennen de organisaties die actief zijn in de techniek van binnen en van buiten en zullen je vooraf eerlijk adviseren om er wel of niet te solliciteren.

Voor technische werkgevers geldt dat Talentplatvorm onder andere via executive search, pro-actief, discreet en vertrouwelijk het technisch talent vindt. We spreken onze techneuten en technisch leidinggevenden altijd persoonlijk op ons eigen kantoor in Drachten. Geen snelle doorstuuracties richting opdrachtgever van gevonden ongeziene jobboards-kandidaten. Wij weten je haarfijn te vertellen wat het gedrag en de drijfveren zijn van ons talent.

“Talentplatvorm staat voor transparantie, onafhankelijkheid, wederzijds vertrouwen & commitment”

Als werving en selectiebureau hecht Talentplatvorm waarde aan…

  • ….flexibiliteit: oprecht meedenken en helpen oplossen van personele vraagstukken;
  • …onafhankelijkheid: een ander onvoorwaardelijk helpen zonder afhankelijkheid te creëren. Je mag ons technische toptalent rechtstreeks aannemen op jouw contract;
  • …transparantie: eerlijk vooraf communiceren over prijzen en voorwaarden via onze vaste pakketten;
  • …vertrouwen: wij geven talentvolle hoogopgeleide technici en leidinggevenden het vertrouwen om te durven solliciteren naar een nieuwe technische uitdaging. Tegelijk bieden wij organisaties het vertrouwen dat wij het juiste technische talent vinden en aan hen verbinden.