Over Talentplatvorm

Talentplatvorm is een podium waar technici en werkgevers elkaar ontmoeten en hanteert een innovatieve werkwijze met korte lijnen en transparante pakketten.

Ontstaan Talentplatvorm

technisch personeel over talentplatvormOnze aanpak van werving en selectie is ontstaan vanuit behoefte aan vernieuwing, transparantie, onafhankelijkheid en vertrouwen. Uit ervaring bleek dat de toelevering van technisch personeel op de arbeidsmarkt vaak niet transparant is. Voor zowel de opdrachtgever als de technisch specialist, zijn er vaak veel onduidelijkheden. Ook gebeurt het regelmatig dat de werkgever een zelfde technicus via verschillende bureaus aangeboden krijgt.

Dat doe wij graag anders. De aanpak van Talentplatvorm is helder en laat geen ruimte voor onduidelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om zowel de wensen van de werkgever als de werknemer heel goed in kaart te hebben. We willen graag weten wat jij daadwerkelijk zoekt. Zo kunnen wij de perfecte match maken. En daar zetten wij ons voor in!

Werving en selectie bij Talentplatvorm

Talentplatvorm werkt op een transparante wijze met korte lijnen. Werving en selectie van technisch personeel betekent voor ons dat we proactief en exclusief op zoek gaan naar het beste talent voor werkgevers. Voor werknemers zoeken we naar de mooiste vacatures. Zie ook onze werkwijze.

Wij richten ons vooral op exclusieve technische vacatures in Friesland en de overige provincies in Noord-Nederland.

Wat doet Talentplatvorm?

Talentplatvorm is opgericht door David Toering en biedt als één van de weinige technische werving en selectiebureaus een techniekplatform. Wij richten ons op enerzijds hoogopgeleide talentvolle leidinggevenden en technici in Friesland, en anderzijds op bedrijven en organisaties die deze talenten willen inzetten.

Waarom kies je voor Talentplatvorm?

Wij werken met de beste systemen om werkgevers en ambitieuze technici met elkaar in contact te brengen. Daarbij hanteert Talentplatvorm een onderscheidende aanpak:

  • korte lijnen met één vast contactpersoon voor trainingen, testen, advies, interim-recruitment en werving en selectie van hoogopgeleid technisch personeel;
  • geheel zelfstandig en onafhankelijk waardoor we vacatures in de techniek en technisch specialisten snel met elkaar kunnen verbinden;
  • transparante tarieven van Talentplatvorm die tot wel 36% lager liggen dan elders op de markt (op basis van 20% van het jaarsalaris).

Over David Toering

Profielfoto-David-2015Na meer dan tien jaar ervaring te hebben opgedaan in de technische werving en selectie, startte David Toering in 2014 met Talentplatvorm. Het vinden en verbinden van talentvolle hoogopgeleide technici en leidinggevenden binnen de techniek, maken een belangrijk onderdeel uit van zijn expertise. Net als Interim-recruitment, het bemiddelen tussen zzp- er en opdrachtgever. Kortom persoonlijkheden verbinden met bedrijfsculturen!

Talentplatvorm werkt nauw samen met diverse partners, bijvoorbeeld op het gebied van trainingen en strategisch advies voor bedrijven. Daarnaast werken met ambassadeurs die als zelfstandige jaren ervaring hebben binnen een bepaalde branche en die deuren kunnen openen voor Talenplatvorm. Zij worden hier rijkelijk voor gewaardeerd en beloond ! Vraag naar de mogelijkheden.