Leeuwarder Courant schrijft over Talentplatvorm en de grote opdracht bij Icon Yachts

Zaterdag 2 mei schreef de LC over Talentplatvorm, dat een grote opdracht heeft binnen gehaald bij luxe jachtbouwer Icon Yachts in Harlingen. Er wordt een nieuw jacht gebouwd met een lengte van ca. 85 meter en voor het opbouwen van het nieuwe vaste projectteam zijn ze exclusief in zee gegaan met Talentplatvorm in Drachten. “Zij delen onze visie om talentvolle ervaren technici & leidinggevenden te binden aan ons gemotiveerde vaste team”. Talentplatvorm vindt & verbindt het talent in Noord-Nederland en koppelt deze aan de prettige bedrijfscultuur binnen Icon Yachts.

In deze opdracht worden alle diensten van Talenplatvorm meegenomen. Werving & Selectie, Interim-recruitment, Trainingen, Advies en Testen. Voor het invullen van de vaste technische kaderfuncties hanteren wij de volgende recruitment methodes (Referal-, Social-media-, Talentpool-recruitment, Headhunting en Executive Search) zodat de vacatures extra aandacht krijgen in de markt.

Dit is voor ons een grote opdracht sinds de lancering van Talentplatvorm 10 maanden geleden, aldus David Toering. Voor dit project ben ik een samenwerking aangegaan met Martijn Frölich die Business Partner is voor deze opdracht. Wij kennen elkaar al jaren en zijn collega’s geweest bij onze laatste werkgever. Martijn heeft mij geholpen met de filosofie achter Talentplatvorm. We hebben samen concepten bedacht voor een nog betere focus en specialisatie op de technische Noord-Nederlandse arbeidsmarkt.

  • Wil jij ook een ambassadeur die jouw bedrijfscultuur exclusief vertegenwoordigt en promoot binnen een unieke pool van latent oriënterend technisch talent dat een ander (nog) niet kent?
  • Wil je naamsbekendheid en tegelijk de beste schaarse technici & leidinggevende uit de markt halen via een ervaren Headhunter die je ontzorgt?
  • Wil je specialisme uitstralen richting de markt en laten zien dat je recruitmentactiviteiten uitbesteedt aan een professional die al ruim 10 actief is binnen de technische arbeidsmarkt in Noord-Nederland?
  • Wil jij worden ontzien zodat de vele potentiële toeleveranciers reageren op Talentplatvorm en niet jouw personeel bestoken aan de hand van het artikel of advertentie?

Probeer eens wat anders en haal nu wel die ene ervaren techneut of manager binnen. Nieuwsgierig?

Bekijk de advertentie

Icon en TPV in LC