Interactieve taaltraining voor technici en managers

Hoe werkt een interactieve taaltraining precies?

Onze partner DC Taleninstituut in Drachten geeft fysieke taaltrainingen nu ook virtueel.
Taalcursussen op jouw gewenste locatie kunnen nu ook volledig online worden gevolgd. Persoonlijke aandacht van ervaren docenten en het leren van de taal en cultuur in groepsverband blijft centraal staan. De interactieve online lessen worden in principe net zo ingericht als een les op locatie alleen nu via een online leslokaal.

Je kunt je per direct inschrijven voor een online interactieve privé- of groepscursus Nederlands / NT2, Engels, Duits, Spaans en overige moderne vreemde.

Toch liever face-to-face les op een fysieke locatie?

Groepen van max. 8 cursisten (mits gezond) kunnen ook fysiek plaatsvinden op jouw locatie of bij ons in Drachten. De afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd. Je leert van elkaar en je krijgt zelfvertrouwen om te durven spreken.

Wat kun je verwachten?

De interactieve online lessen worden in principe net zo ingericht als een les op locatie alleen nu via een online leslokaal. Je kunt videobellen en tegelijkertijd chatten en documenten delen in de groep. Ook kan de docent het scherm delen om uitleg te geven, en kun je in kleinere groepjes werken aan opdrachten en oefeningen. De docent zet verschillende interactieve werkvormen in en maakt gebruik van online opdrachten en toetsen.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan even contact op met Marloes Hardy via info@dctaleninstituut.nl  of bekijk de website van DC Taleninstituut. Bellen kan natuurlijk ook via 0512 820 993