Interactieve taaltraining online voor technici en managers

Hoe werkt een taaltraining online precies?

Onze partner DC Taleninstituut in Drachten geeft taaltrainingen nu ook virtueel.
De taalcursus die je normaal gesproken bij jou op locatie had gevolgd, kan nu volledig online worden gegeven. Persoonlijke aandacht van ervaren docenten en het leren van de taal en cultuur in groepsverband blijft centraal staan. De interactieve online lessen worden in principe net zo ingericht als een les op locatie alleen nu via een online leslokaal.

Je kunt je per direct inschrijven voor een online interactieve privé- of groepscursus. De taalcursussen Nederlands / NT2, Engels, Duits, Spaans en overige moderne vreemde talen die je normaal gesproken bij jou op locatie had gevolgd, kunnen nu volledig online worden gegeven. Persoonlijke aandacht van ervaren docenten en het leren van de taal en cultuur in groepsverband blijft centraal staan. Groepen van max. 4 cursisten (mits gezond) kunnen ook fysiek bij ons op locatie Drachten plaatsvinden. De afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd.

Wat kun je verwachten?

De interactieve online lessen worden in principe net zo ingericht als een les op locatie alleen nu via een online leslokaal. Je kunt videobellen en tegelijkertijd chatten en documenten delen in de groep. Ook kan de docent het scherm delen om uitleg te geven, en kun je in kleinere groepjes werken aan opdrachten en oefeningen. De docent zet verschillende interactieve werkvormen in en maakt gebruik van online opdrachten en toetsen.

Wat heb je nodig?

Om mee te kunnen doen met de lessen heb je een desktop of laptop nodig met een goede internetverbinding. Ook dient je apparaat voorzien te zijn van een webcam en een microfoon. Je hoeft geen programma’s te downloaden om mee te doen aan de taaltraining. Vergeet ook niet het benodigde lesmateriaal aan te schaffen voor de cursus.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan even contact op met Marloes Hardy via info@dctaleninstituut.nl  of bekijk de website van DC Taleninstituut. Bellen kan natuurlijk ook via 0512 820 993

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *