Talentplatvorm biedt aanvullende diensten aan werknemers en werkgevers.

Technische werving en selectie en vacatures in de techniek

Heb je interesse voor interim-recruitment (bemiddeling van technische zzp’ers en tijdelijke technici of interim managers in de techniek), strategisch advies, testen en assessments en/of trainingen? Talentplatvorm is als techniekplatform meer dan alleen een werving- en selectiebureau.

Interim-recruitment

Bij het bemiddelen van zzp’ers gelooft Talentplatvorm in ondernemende technici en leidinggevenden. Wij richten ons op specialisten die jarenlange ervaring hebben in de techniek en het management.

Talentplatvorm biedt twee mogelijkheden:

  • Het delen van de kosten. Een éénmalige bemiddelings-fee voor een nieuwe opdracht (ongeacht de duur van het traject). De opdrachtgever betaalt ons vooraf een eenmalige fee voor het vinden van een – bijvoorbeeld – technisch zzp’er en zijn te verrichten werkzaamheden.
  • Doorlenen. Het doorlenen aan onze opdrachtgever. Het uurtarief wordt overeengekomen met de zzp’er en Talentplatvorm en wordt doorgefactureerd aan onze opdrachtgever.

Geen zzp’er maar wel behoefte aan tijdelijk werk

Talentplatvorm richt zich ook op talenten die geen zzp’er zijn, maar die ook geen waarde hechten aan een vast contract. Ga je voor een interessante uitdaging? Talentplatvorm helpt je aan een goede job zonder vast contract door gerichte bemiddeling. Voor de duur van het tijdelijke project kom je via Talentplatvorm op contract.

“Eén aanspreekpunt voor trainingen, adviezen, testen, bemiddeling van zzp’ers en werving en selectie van technisch en leidinggevend talent.”

Advies

Naast het vinden en verbinden van talent geeft Talentplatvorm ook advies. Dat doen we door samen te werken met diverse partners.

Strategisch management advies. Hoe maak je de beste keuzes? Hoe krijg je commitment van je eigen talentvolle medewerkers? Hoe vind je een weg in emotie en ratio? Hoe voer je een gevoelig proces uit? Wat zijn je strategische doelstellingen voor bijvoorbeeld mobiliteit (uitstroom van personeel), reorganisatie, bedrijfsoverdracht (overname of verkopen)?

Bedrijfscultuurscan. Wie en wat vormen jouw bedrijfscultuur? Wat leeft er onder het personeel? Hoe ontwikkel je je organisatie en je personeel ?

Reorganisatie/mobiliteit. Wat komt er allemaal kijken bij een reorganisatie? Wat betekent dat voor de mobiliteit van het personeel? Hoe haal je je doelstelling?

Testen en trainingen

werving, selectie, trainingenWij bieden diverse (psychologische) testen en assessments voor nieuwe talenten. Ook jouw huidige personeel kan getest worden. Zit hij of zij nog op de goede werkplek?

Daarnaast verzorgt Talentplatvorm diverse trainingen.

  • Verkooptrainingen;
  • Taaltrainingen (technisch Engels, technisch Duits, technisch Frans, technisch Spaans, NT2
  • Socialmedia-trainingen;
  • Managementtrainingen;
  • Sollicitatietrainingen.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.