De 1ste 100 dagen van Roelof Keuning

Hoe is het nu met? Dat vragen we kandidaten die via Talentplatvorm een carrièrestap hebben gemaakt. Deze keer: Roelof Keuning  Projectmanager bij Salttech.’

Roelof hoe ben je in contact gekomen met Talentplatvorm? Talentplatvorm heeft mij benaderd. In eerste instantie voor de functie van Project manager bij Salttech, maar daarnaast meteen ook voor andere openstaande vacatures, mocht Salttech niets worden.

Hoe heb je dit contact en het proces ervaren? Het contact met Talentplatvorm was direct en professioneel. Er is uitgebreid tijd genomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik was niet direct op zoek naar een andere functie, maar ben snel na de kennismaking enthousiast geraakt en gemaakt. Dit heeft daarna snel geresulteerd in een contract bij Salttech.

Vertel eens kort en in grote lijnen wat je gaat doen bij Salttech? Ik ga daar aan de slag als Project Manager en moet ervoor zorgen, dat de verkochte units geproduceerd, geleverd en inbedrijf gesteld worden. Dat natuurlijk binnen de planning en het budget. Klanten van Salttech zitten wereldwijd.

In hoeverre zou je Talentplatvorm adviseren aan anderen en waarom? Talentplatvorm zou ik zeker aan anderen aanbevelen. Er wordt echt gezocht naar een match tussen kandidaten en bedrijven, waarbij niet alleen naar de functie wordt gekeken maar bv. ook of een kandidaat past bij de cultuur.