Wat zegt ander talent over Talentplatvorm?

Deel jouw ervaring

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en na het lezen van het artikel in de Leeuwarder Courant over het grote succes van Talentplatvom heb ik contact opgenomen met David, omdat de werkwijze van Talentplatvorm mij enorm aansprak. Tijdens onze kennismaking heb ik David leren kennen als een betrokken, enthousiaste en ondernemende specialist op het gebied van werving en selectie. David heeft mij de mogelijkheden laten zien op de arbeidsmarkt binnen zijn uitgebreide netwerk in relatie tot mijn opgebouwde kennis en ervaring binnen de ICT en mijn interesse in technische bedrijven. David is gedurende het gehele proces zeer betrokken geweest bij zowel de mogelijkheden vanuit Talentplatvorm alsook bij vacatures die ik zelf vond en mede dankzij David heb ik uiteindelijk weer een prachtige functie in de ICT gevonden.

Esther van der Reest
Esther van der Reest

David ken ik al mijn hele werkende leven. Hij heeft me bij mijn eerste baan geplaatst. Elke keer als ik van baan wilde wisselen belde ik David als eerste op. Buiten het feit dat hij altijd betrokken is en ook persoonlijk contact zoekt, weet hij ook veel van wat er speelt in Noord-Nederland op het gebied van matchen van bedrijven en mensen. Nu ben ik sinds een klein jaar begonnen als zelfstandige. Net als David, alleen doet hij het al een aantal jaren met inmiddels een corporate uitstraling.
Voor mijn eerste opdracht heeft hij mij geplaatst bij Friesland Campina. Af en toe bel ik even om te sparren hoe ik bepaalde zaken commercieel gezien het beste kan aanvliegen. Nu begin ik zo meteen aan mijn eerste opdracht als zelfstandige zonder David. Dat is dan toch even wennen. Maar bellen blijven we toch wel. Omdat we in elkaar geïnteresseerd zijn. Oprecht, eerlijk en vrij naar elkaar.

Martine Linnemans
Martine Linnemans

Ik heb kort maar krachtig contact gehad met David. Het begon van mijn kant met een reactie op een vacature. David reageert snel en doelgericht. Spijkers met koppen slaan. Hij vertelt niet alleen dat hij anders te werk gaat dan anderen. Dit heeft hij bij mij volledig waar gemaakt. Binnen 2 dagen zat ik bij een potentiële werkgever en nog geen 3 dagen daarna is er een contract getekend. Dit is mede te danken aan het doelgerichte optreden van David. Ook naderhand, terwijl het niet nodig was, was er nog veelvuldig contact over de voortgang. Een goed persoon om in je netwerk te hebben.

Arjen Nauta
Arjen Nauta
Construction Engineer bij Sanco Processing bv
Richard Zweers
Richard Zweers

David heeft mij succesvol gestuurd en terzijde gestaan in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Tijdens onze kennismaking heeft hij uit mijn motivatie mijn drijfveren gefilterd en weten te vertalen naar potentiële opdrachtgevers, opdat de basis van een vruchtbare en efficiënte samenwerking werd gelegd. David zijn netwerk heeft mij de opening geboden om de gewenste richting aan mijn loopbaan te geven!

Jeroen Zwiers
Jeroen Zwiers

In de lokale krant zag ik een vacature staan welke mij interesseerde. Hierdoor kwam ik in contact met David. Op korte termijn zat ik al bij David aan de tafel voor een persoonlijke kennismaking waar naast de betreffende functie en de potentiële werkgever werd besproken, ook de wensen van de potentiële werkgever als mijn wensen kwamen ter sprake. Juist de persoonlijke insteek van David gaf mij een goed gevoel, wat voor mij leidde tot een vlotte afspraak met de “nieuwe” werkgever. Mede door de inzet van David was het contract snel voor elkaar!

Jan Gerben Dantuma
Jan Gerben Dantuma
Hoofd Technische Dienst Holiday Ice

Ons contact ligt ver in het verleden toen je nog werknemer was bij een organisatie in Leeuwarden.
Vertrouwen heb je mij altijd gegeven. De enige recruiter waar ik al 30 jaar contact mee heb. Ik ben een gezicht met een naam en geen nummer in een groot netwerk.

Een zoekende werknemer moet passen in de cultuur van zijn nieuwe werkgever. Dat is de juiste match en doe je goed. Met het bezitten van de juiste skills heeft de kandidaat altijd zelfreflectie.
David (Talentplatvorm) zet geen mensen weg voor de snelle business. Oprechte nazorg. Een mensen mens met gezonde dosis inlevingsvermogen.

Menno Bruinsma
Menno Bruinsma
Manager Operations