Wat zegt ander talent over Talentplatvorm?

Deel jouw ervaring

“Tijdens mijn sollicitaties heb ik David Toering leren kennen als een betrouwbare hulp bij het zoeken naar een andere betrekking. Wat mij aangaat is de perfecte "match"gevonden mede door de inspanningen van David. David is een creatieve meedenker en geeft het gevoel dat je samen in hetzelfde team speelt.”

Default Avatar55
Sytse Wilkens
Projectleider

David heeft mij succesvol gestuurd en terzijde gestaan in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Tijdens onze kennismaking heeft hij uit mijn motivatie mijn drijfveren gefilterd en weten te vertalen naar potentiële opdrachtgevers, opdat de basis van een vruchtbare en efficiënte samenwerking werd gelegd. David zijn netwerk heeft mij de opening geboden om de gewenste richting aan mijn loopbaan te geven!

Default Avatar55
Jeroen Zwiers
Project Engineer

‘Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en na het lezen van het artikel in de Leeuwarder Courant over het grote succes van Talentplatvom heb ik contact opgenomen met David, omdat de werkwijze van Talentplatvorm mij enorm aansprak. Tijdens onze kennismaking heb ik David leren kennen als een betrokken, enthousiaste en ondernemende specialist op het gebied van werving en selectie. David heeft mij de mogelijkheden laten zien op de arbeidsmarkt binnen zijn uitgebreide netwerk in relatie tot mijn opgebouwde kennis en ervaring binnen de ICT en mijn interesse in technische bedrijven. David is gedurende het gehele proces zeer betrokken geweest bij zowel de mogelijkheden vanuit Talentplatvorm alsook bij vacatures die ik zelf vond en mede dankzij David heb ik uiteindelijk weer een prachtige functie in de ICT gevonden.’

Esther van der Reest
Esther van der Reest
Service delivery Manager gemeente Leeuwarden

David ken ik al mijn hele werkende leven. Hij heeft me bij mijn eerste baan geplaatst. Elke keer als ik van baan wilde wisselen belde ik David als eerste op. Buiten het feit dat hij altijd betrokken is en ook persoonlijk contact zoekt, weet hij ook veel van wat er speelt in Noord-Nederland op het gebied van matchen van bedrijven en mensen. Nu ben ik sinds een klein jaar begonnen als zelfstandige. Net als David, alleen doet hij het al een aantal jaren met inmiddels een corporate uitstraling.
Voor mijn eerste opdracht heeft hij mij geplaatst bij Friesland Campina. Af en toe bel ik even om te sparren hoe ik bepaalde zaken commercieel gezien het beste kan aanvliegen. Nu begin ik zo meteen aan mijn eerste opdracht als zelfstandige zonder David. Dat is dan toch even wennen. Maar bellen blijven we toch wel. Omdat we in elkaar geïnteresseerd zijn. Oprecht, eerlijk en vrij naar elkaar. Martine Linnemans

Martine Linnemans
Martine Linnemans