Wat zeggen opdrachtgevers over Talentplatvorm?

Deel jouw ervaring

Ik heb David leren kennen in mijn tijd als Teamleader ProjectManagement en Teamleader Dryers bij Tetra Pak. In die tijd heefthij meerdere kandidaten bij ons geplaatst en heb ik hem lerenkennen als een gedreven persoonlijkheid met een prima kijk op dematch tussen werkgever en werknemer.

Paul Overzet
Paul Overzet

De laatste jaren hebben we veel contact gehad met David over personeel en organisatie. David heeft als technisch recruiter en werving & selectie specialist vele bedrijfsculturen in Noord-Nederland leren kennen. Hij weet daarom als geen ander wat er leeft op de werkvloer onder zowel de werkende technici maar ook de technische werkgevers. David heeft veel ervaring in het selecteren van goede kandidaten en dit heeft geleid tot snelle verbinding met zijn aangedragen technisch specialist. Dit tegen een scherpe prijs. Talentplatvorm werkt bij een vacature vaak exclusief en erg discreet. Dankzij het enorme netwerk van Talentplatvorm hebben we ons team versterkt met een technisch specialist. Namens Biogas Holland willen we jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking!!

Erik Tingen
Erik Tingen
Bedrijf Biogas Holland

Bij het ontstaan van de vacature voor Hoofd Technische Dienst realiseerden we ons dat dit geen makkelijk in te vullen profiel zou zijn. We hebben daarom Talentplatvorm ingeschakeld omdat David én jarenlange ervaring heeft én zeer goede tarieven hanteert. David heeft vanaf de start met ons meegedacht en continu het aanbod met ons afgestemd, zodat we alleen de juist gekwalificeerde kandidaten op gesprek zouden krijgen.

Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij onze vacature met een goede kandidaat konden invullen. We raden iedereen aan om technische functies vanaf HBO niveau dan ook door David in te laten vullen. Mochten we in de toekomst weer een dergelijke vacature hebben, dan weten we David te vinden.

Nanny van den Berg-Borsje
Nanny van den Berg-Borsje
HR-Adviseur - Holiday Ice