Wat zeggen technisch professionals en bedrijven in de techniek over Talenplatvorm

Deel jouw ervaring

“Tijdens mijn sollicitaties heb ik David Toering leren kennen als een betrouwbare hulp bij het zoeken naar een andere betrekking. Wat mij aangaat is de perfecte "match"gevonden mede door de inspanningen van David. David is een creatieve meedenker en geeft het gevoel dat je samen in hetzelfde team speelt.”

Default Avatar55
Sytse Wilkens
Projectleider

David heeft mij succesvol gestuurd en terzijde gestaan in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Tijdens onze kennismaking heeft hij uit mijn motivatie mijn drijfveren gefilterd en weten te vertalen naar potentiële opdrachtgevers, opdat de basis van een vruchtbare en efficiënte samenwerking werd gelegd. David zijn netwerk heeft mij de opening geboden om de gewenste richting aan mijn loopbaan te geven!

Avatar
Jeroen Zwiers
Project Engineer

‘Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en na het lezen van het artikel in de Leeuwarder Courant over het grote succes van Talentplatvom heb ik contact opgenomen met David, omdat de werkwijze van Talentplatvorm mij enorm aansprak. Tijdens onze kennismaking heb ik David leren kennen als een betrokken, enthousiaste en ondernemende specialist op het gebied van werving en selectie. David heeft mij de mogelijkheden laten zien op de arbeidsmarkt binnen zijn uitgebreide netwerk in relatie tot mijn opgebouwde kennis en ervaring binnen de ICT en mijn interesse in technische bedrijven. David is gedurende het gehele proces zeer betrokken geweest bij zowel de mogelijkheden vanuit Talentplatvorm alsook bij vacatures die ik zelf vond en mede dankzij David heb ik uiteindelijk weer een prachtige functie in de ICT gevonden.’

Esther van der Reest
Esther van der Reest
Service delivery Manager gemeente Leeuwarden

“Ik ken David als een enthousiaste en ondernemende werving- en selectiespecialist. Hij is zeer actief voor zijn opdrachtgevers en heeft een zesde zintuig ontwikkeld voor het maken van de juiste match. Dit is zeker een toegevoegde waarde in het searchproces"

Default Avatar55
Bernard Stornebrink
Owner, Corporate Match BV

“Ik heb David leren kennen als een gedreven. enthousiaste en ondernemende wervings- en selectiespecialist. David is de persoon die in zijn vak personen bij elkaar weet te brengen. Dit maakt hij mogelijk door goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten en degene die hij matched.”

Default Avatar55
Edwin Aa
Senior Financiele administratie

“Ik ken David als een zeer gedreven persoon die in zijn vak personen bij elkaar weet te brengen. Dit maakt hij mogelijk door goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten en degene die hij matched. Mede door zijn uitgebreid netwerk krijgt hij de juiste persoon op de juiste werkplek.”

Default Avatar55
Arjen Joostema
Teammanager