Wat zeggen technisch professionals en bedrijven in de techniek over Talenplatvorm

Deel jouw ervaring

Menno Bruinsma
Menno Bruinsma
Manager Operations
Talent aan het woord
Ik ben een naam en geen nummer in een groot netwerk

Ons contact ligt ver in het verleden toen je nog werknemer was bij een organisatie in Leeuwarden.
Vertrouwen heb je mij altijd gegeven. De enige recruiter waar ik al 30 jaar contact mee heb. Ik ben een gezicht met een naam en geen nummer in een groot netwerk.

Een zoekende werknemer moet passen in de cultuur van zijn nieuwe werkgever. Dat is de juiste match en doe je goed. Met het(...)

Jan Gerben Dantuma
Jan Gerben Dantuma
Hoofd Technische Dienst Holiday Ice
Talent aan het woord
Juist de persoonlijke insteek van David gaf mij een goed gevoel, wat voor mij leidde tot een vlotte afspraak met de “nieuwe” werkgever.

In de lokale krant zag ik een vacature staan welke mij interesseerde. Hierdoor kwam ik in contact met David. Op korte termijn zat ik al bij David aan de tafel voor een persoonlijke kennismaking waar naast de betreffende functie en de potentiële werkgever werd besproken, ook de wensen van de potentiële werkgever als mijn wensen kwamen ter sprake. Juist de persoonlijke insteek van David gaf(...)

Nanny van den Berg-Borsje
Nanny van den Berg-Borsje
HR-Adviseur - Holiday Ice
Opdrachtgever aan het woord
David heeft vanaf de start met ons meegedacht en continu het aanbod met ons afgestemd

Bij het ontstaan van de vacature voor Hoofd Technische Dienst realiseerden we ons dat dit geen makkelijk in te vullen profiel zou zijn. We hebben daarom Talentplatvorm ingeschakeld omdat David én jarenlange ervaring heeft én zeer goede tarieven hanteert. David heeft vanaf de start met ons meegedacht en continu het aanbod met ons afgestemd, zodat we alleen de juist gekwalificeerde kandidaten(...)

Jeroen Zwiers
Jeroen Zwiers
Talent aan het woord
David heeft mij succesvol gestuurd en terzijde gestaan in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging

David heeft mij succesvol gestuurd en terzijde gestaan in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Tijdens onze kennismaking heeft hij uit mijn motivatie mijn drijfveren gefilterd en weten te vertalen naar potentiële opdrachtgevers, opdat de basis van een vruchtbare en efficiënte samenwerking werd gelegd. David zijn netwerk heeft mij de opening geboden om de gewenste richting aan mijn(...)

Erik Tingen
Erik Tingen
Bedrijf Biogas Holland
Opdrachtgever aan het woord
David heeft veel ervaring in het selecteren van goede kandidaten en dit heeft geleid tot snelle verbinding met zijn aangedragen technisch specialist.

De laatste jaren hebben we veel contact gehad met David over personeel en organisatie. David heeft als technisch recruiter en werving & selectie specialist vele bedrijfsculturen in Noord-Nederland leren kennen. Hij weet daarom als geen ander wat er leeft op de werkvloer onder zowel de werkende technici maar ook de technische werkgevers. David heeft veel ervaring in het selecteren van goede(...)

Paul Overzet
Paul Overzet
Opdrachtgever aan het woord

Ik heb David leren kennen in mijn tijd als Teamleader ProjectManagement en Teamleader Dryers bij Tetra Pak. In die tijd heefthij meerdere kandidaten bij ons geplaatst en heb ik hem lerenkennen als een gedreven persoonlijkheid met een prima kijk op dematch tussen werkgever en werknemer.

Richard Zweers
Richard Zweers
Talent aan het woord
Arjen Nauta
Arjen Nauta
Construction Engineer bij Sanco Processing bv
Talent aan het woord
Binnen 2 dagen zat ik bij een potentiële werkgever

Ik heb kort maar krachtig contact gehad met David. Het begon van mijn kant met een reactie op een vacature. David reageert snel en doelgericht. Spijkers met koppen slaan. Hij vertelt niet alleen dat hij anders te werk gaat dan anderen. Dit heeft hij bij mij volledig waar gemaakt. Binnen 2 dagen zat ik bij een potentiële werkgever en nog geen 3 dagen daarna is er een contract getekend. Dit is(...)

Martine Linnemans
Martine Linnemans
Talent aan het woord
Oprecht, eerlijk en vrij naar elkaar

David ken ik al mijn hele werkende leven. Hij heeft me bij mijn eerste baan geplaatst. Elke keer als ik van baan wilde wisselen belde ik David als eerste op. Buiten het feit dat hij altijd betrokken is en ook persoonlijk contact zoekt, weet hij ook veel van wat er speelt in Noord-Nederland op het gebied van matchen van bedrijven en mensen. Nu ben ik sinds een klein jaar begonnen als(...)

Esther van der Reest
Esther van der Reest
Talent aan het woord
David leren kennen als een betrokken, enthousiaste en ondernemende specialist op het gebied van werving en selectie

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en na het lezen van het artikel in de Leeuwarder Courant over het grote succes van Talentplatvom heb ik contact opgenomen met David, omdat de werkwijze van Talentplatvorm mij enorm aansprak. Tijdens onze kennismaking heb ik David leren kennen als een betrokken, enthousiaste en ondernemende specialist op het gebied van werving en selectie.(...)