Talentalert voor werkgevers

Krijg elke maand inzicht in vijf exclusieve talenten!

Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van hoog opgeleide technisch specialisten en managers. Op de arbeidsmarkt is het altijd zo geweest dat geïnteresseerden solliciteren op vacatures. Talenplatvorm draait het om en creëert nieuwe posities en functies binnen technische bedrijven door de succesvolle “Talentalert”. Een online podium waar de vijf beste technisch talenten zich kunnen profileren op elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur (tijdens luchtalarm). Deze schaarse ervaren technici en leidinggevenden worden gratis en vrijblijvend met jou gedeeld zodat je volledig wordt ontzorgd in je zoektocht. Meer dan 700 technische contacten ontvangen inmiddels de talentalert.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan vrijblijvend in bij Talentplatvorm

Aanmelden Talentalert!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wat maakt onze Talentalert uniek!

Onze technici

Talentplatvorm vindt, volgt, motiveert, verbindt en bindt hoog opgeleid technisch talent. Wij buigen op ervaring sinds 2003. Hierdoor hebben we een netwerk opgebouwd van 500 latent oriënterende talenten die op zoek zijn naar een nieuwe carrierstap. Via o.a. Referal-recruitment wordt onze talentpool continue ververst en gevuld. Elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur (tijdens luchtalarm) krijg je voorkennis van de vijf beste talenten die wij vooraf persoonlijk hebben gesproken. Wij delen deze technici en leidinggevenden met jou zodat je volledig wordt ontzorgd in je zoektocht. Bedrijven raken getriggerd door de getoonde talenten waardoor lange termijn trajecten, procedures en vacatures geregeld naar voren worden gehaald om die ene technische specialist of manager toch binnen te halen. Je krijgt in dit stadium van ons advies over waarom je hoe en wie het beste kunt aannemen. Geregeld vindt dit plaats op onze locatie in Drachten. Neutraal gebied waar bepaalde vertrouwelijke informatie discreet blijft.

Meerwaarde voor werkgevers

De talentalert is een online podium waarop talenten zich online kunnen profileren en jij als eerste in contact met dat ene schaarse technische talent dat een ander (nog) niet kent ! Deze talenten binnen techniek en management hebben vaak een vaste baan en weinig tijd en zin om zich breed te melden voor een mogelijke nieuwe uitdaging. Één partij die de technische markt al sinds 2003 kent, is voor hun voldoende. Ze krijgen van ons vooraf advies over interne bedrijfsculturen binnen Noord-Nederland voordat ze een vervolgstap zetten. Wij zijn tegelijk ambasadeur van technische werkgevers. Onze latent oriënterende technici zijn niet bekend bij andere intermediairs of carriersites zodat bedrijven ze ook niet krijgen aangeboden door derden. Hierdoor ontstaat voor ons ook steeds vaker een exclusieve opdracht om te gaan Hunten. Deze exclusiviteit van zowel het technische talent als de technische opdrachtgever resulteert voor jou in kwalitatieve dienstverlening. Inmiddels ontvangen 700 technische contacten van bedrijven in de techniek onze talentalert.

Waarom kiezen voor Talentplatvorm

Ervaring sinds 2003 in het vinden, volgen, motiveren, verbinden en binden van hoog opgeleid ervaren technisch talent. Jij wordt volledig ontzorgd in je zoektocht en krijgt één vertrouwd aanspreekpunt die de technisch talenten spreekt en ook specialistische vacatures invult.
Gratis advies over interne bedrijfsculturen; de afgelopen jaren hebben we vele bedrijven van binnen gezien, zodat je via ons een eerlijk advies krijgt over wat er speelt binnen jouw mogelijke toekomstige werkgever. Beter vooraf dan nadat je huidige contract is opgezegd.
Talentalert; elke 1e maandag van de maand (tijdens luchtalarm) lanceren we een online podium met de vijf beste ondernemende technici en leidinggevenden. Zij komen anoniem in het vizier bij 700 bedrijfscontacten. Deze contacten krijgen voorkennis in onze schaarse werkzoekende talenten.
Specialist in Techniek met o.a. achtergrond HBO Technische Bedrijfskunde, Maritieme techniek, Procestechniek. Van (lead)Engineer, Projectleider tot Technisch Directeur en Technisch inkoper, Technisch verkoper. Put ook uit onze pool van 500 toptalenten.
Rechtstreeks aannemen of ZZP-bemiddeling van ons (latent) oriënterend talent dat een ander (nog) niet kent! Ervaren technisch specialisten en managers in Noord-Nederland via werving & selectie of interim recruitment op uurbasis.
Advies, testen en trainingen; je krijgt bij ons tevens advies over toekomstige keuzes, hulp d.m.v. diverse (psychologische) testen. Bovendien krijg je meer zelfvertrouwen door onze taaltrainingen voor technici en technische bedrijven.

David Toering

Heb je een vraag of ben je opzoek naar een specifiek talent?

Als oprichter van Talentplatvorm en de Talentalert, kom ik graag met je in gesprek om jouw ideale talentprofiel te bespreken. Dit kan bij jou of op ons kantoor waar we discreet en vertrouwelijk kunnen overleggen. Talentplatvorm vindt & verbindt vervolgens het beste talent dat ècht bij jou past.

Vriendelijke groet,
David Toering