Acties

Gratis waardecheque t.w.v. € 3.000,-   !

Wordt geheel ontzorgd in je zoektocht naar schaars hoogopgeleide technici en leidinggevenden door je vacature exclusief bij ons neer te leggen.

Jouw exclusiviteit is bij ons in goede handen met 13 jaar ervaring in werving & selectie en Headhunting binnen de hogere techniek en management. Met wederzijds vertrouwen gaan we gezamenlijk de procedure in. Je krijgt vervolgens deze maand mei een gratis personeelsadvertentie in Full-Colour ter grootte van 1/4 tabloid formaat (=A5 ) in de zaterdageditie van de Leeuwarder Courant ter waarde van € 3.000,-

Tenslotte krijg jij van ons de exclusiviteit dat we het schaarse toptalent alleen bij jou introduceren en niet bij andere bedrijven die ook interesse hebben in dezelfde kandidaat.

Vraag nu naar de mogelijkheden.

Gratis ontwerp media-search campagne

Wij maken aan de hand van jouw wensen kosteloos een ontwerp als je met ons exclusief een mediasearch-traject aangaat.  Bekijk hier een voorbeeld 

Meld je hieronder aan !

Aanbrengbonus

Gratis diner voor twee personen bij michelin-ster restaurant

Draag een technisch (leidinggevend) talent bij ons aan en je krijgt van ons een gratis diner op niveau. Je gaat samen met nog een persoon naar keuze op onze kosten lekker eten bij het sinds 1999 bekroonde michelin-ster restaurant De Koriander in Drachten. Zij zijn gevestigd op 30 meter afstand van ons kantoor. Eetsmakelijk ! .

Wij nemen vervolgens direct contact met jou op. Zodra jouw aangedragen talent, die nog niet bij ons bekend is, uiteindelijk via Talentplatvorm gaat starten, dan ga je lekker samen uiteten met twee personen.

Word gratis lid van Talentplatvorm

schrijf je nu exclusief in en jij krijgt vooraf betrouwbaar advies over interne bedrijfsculturen  !
Stel je hebt een vaste baan en bent latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan is het wel zo handig dat je vooraf weet wat er intern speelt bij je potentiële werkgever. Kortom wat is de bedrijfscultuur? Hoe gaan ze met elkaar om? Wat is de aanleiding en totstandkoming van de vacature? Iets wat je aan de buitenkant niet ziet. Hierover kunnen wij je goed advies geven aangezien we al sinds 2003 bekend zijn met de meeste bedrijven in Noord-Nederland. Zo kun je met een voldaan gevoel je huidige baan opzeggen en beginnen aan een frisse start.

Stap 1 van 2

50%